Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok özür dileyerek ricada bulnuyorum bu sefer
son kez rica etsem yazdiklarinizin aynisindan bu seferde düz yazarmisiniz temalarima uyum saglamasi icin emegi gecen arkadasim cok sagol eline yüregine saglik tesekküler
dj asikiz diye istiyorum ben de simdiden tsk
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "AlaKaa" (5.07.2010, 08:40)
alakaa herkese lagzim olan isimleri paylasiosun ellerine ,emegine,yuregine saglik
Benimde istegim olucakti Ebus diye yapabilirmisin vede ayri bi istegim vardi dj D*O*S*T*01,,,,Dj HaZan GeCeLeRi,,,Dj özkan,,,Dj serseri
bu son istekklerim benim icin onemli
bunlari yapabilirsen dunya benim olacak basarilar dilerim paylasimin icin cok tskler
selamlar laz gulu tekrardan eger mumkunse sizden yine dj nikleri istiyecem :GURBET KUŞU: Gurbet Kuşu Sizlerle GÜLSEN Gülsen Sizlerle DJ Gülsen DJ Gurbet gülsen beyaz gurbet kuşu turkuaz renkte Kumümkünse şimdiden teşerkkür ederimM@NOLY@ Manolya Sizlerle Dj Manolya MANOLYA EGER MUMKUNSE PEMBE RENK YANİ SİZİN MEJAJLARINI YAZDIGINIZ TONDA SİMDİDEN EMEGİNİZE SAGLİK