Emeginize saglik arkadaslar bu güzel calisma icin cok tesekkürlerr...
Masum seninde dogum günün kutlu olsun nice yillara insallah , sanirim tek kisiye hitab eden bir paylasim olmus , keske isim yazmasaydi yada isim gifli oalrak temada oslaydida herkes yararlanabilrdi , tekrar dogum günün kutlu olsun masum
Iyiki Dogdun iyiki varsin in$allah her daim olucaksin
$u an Yüzündeki o gülücükleri görmek bi ba$ka güzel
her daim böyle gülersin mutlu olursun in$allah
nice yillara melek,kizlarinla sihatli bir koca yil diler tum dualarinin kabul olmasi dileklerimle
temaya gelince alakaya harfiyen katiliyorum,nefis dizayn olmus ama tek sahisa ait
emegine saglik atakan
emegi gecen herkesin emegine saglik,cok güzel olmus
masum abla,yeni yasin sana ve sevdiklerine saglik,mutluluk ve bol para versin
ALLAH ne MURADIN varsa versin
iyiki dogmussun,iyiki seni tanimisiz
bizim icin cok degerlisin...nice senelere...
en iyi dostum,sırdaşım,arkadaşım,bebişim,sefgülüm er bişeyüm (biri duymasın )...iyiki doğdun,iyiki seni tanımışım...seni çokkk seviyorumm....hep yanımda oldun ve bi ömür olursun inşallah...nice yaşlarını birlikte kutlamayı dilerim...şimdi geç kaldım emme seneye telafi ederim nabiim
masum öncelikle dogum günün kutlu olsun ADIGE tema güzel ama eklediğin künyenin arkaplan rengi chat alanında hoş durmamıs temada 4 imza var sanırım 4 kişinin emeği var ellerinize sağlık
EDA-BURSAtsk ler arkadasim bu tema acele hazirlanmis bir temadir ve masum hanim icin yapilmisdir evet ve adige kardesim aceleden kunyeyi kaldirmayi unutmus hos gorunuze siginiriz artik gozden kacmis...
Canimm benim dogum günün simdiden kutlu olsun seni cooook seviyorum,Eylomunda dedigi gibi nice yaslarini birlikte kutlariz insallah,iyikki varsin ve hep olacaksin..
Tema cok güzel düsünen arkadaslarin yüregine emegine saglik..