aslinda devap yazimi yazmimmi kararsiz kaldim,,
ama yorumlariniza tessüf ediyorum,cünkü resim dediginiz ekran tek tek yapildi ,yani emek var,ikincisi temayi indirmeden yazi okunur okunmaz oldugunu nerden biliyorsunuz,ayricasizlerin yorumuda beni pek ilgilendirmiyor,onca ekran bozuk olan temalara süpper diyip sak sak yapmaniz hos degil,bu temayi özellikle ekledim,perdeyi kendim yaptimdesenleri,volanlari ile,güya jürisiniz,emekten bile haberiniz yok,yaziklar olsun size,bunlar son temalarimdı.gördügüm temalarin cogunu yayinda görüyorum asil göz bozan onlar,bu kadar guruplasmaniza gerek yoktu,indiren arkadaslara helal olsun hakkim,ama sizlere helal etmiyorum,tavirli hareketler cok yazikkkkkkkkkkkkk.bilende bilmeyende jüri olmus masallah,hepinize sak sak sak.......
,yaziklar olsun size,bunlar son temalarimdı.gördügüm temalarin cogunu yayinda görüyorum asil göz bozan onlar,bu kadar guruplasmaniza gerek yoktu,indiren arkadaslara helal olsun hakkim,ama sizlere helal etmiyorum,tavirli hareketler cok yazikkkkkkkkkkkkk.bilende bilmeyende jüri olmus masallah,hepinize sak sak sak......
Üstdeki Yazilari sana yakistirmadim abla , bizemi yaziklar olsun nedenki abla ,
Yanlisimiz ne olduki böyle bir elestiri icin sen bunnara yazmayami gerek duydun ,
Bu kadar zamandir Tema eklyiorsun abla , acikcasi sana bu sözleri yakistirmadim bilesin ,
Temadan anlamiyorsunuz demissin abla , peki bu yazdiklarin simdi ne kadar dogru , elestirilerden ders almak vede daha güzel yapmaka icin elestiri yapilir abla
Bende hakkin oldugunu düsünmüyorum o yüzden helal etmesadne olur abla , üstümede hic alinmadim ama yorumlarda hic bir yanlis görmüyorum ...
Sana karsi kimsenin art niyeti yoktur , hepimiz elestiri aliyoruz ,
Ayrica yorumlarida okudum arkadaslarin cogununda katiliyorum abla , herkesin görüsü bu , senin görüsüne nasil hepimiz saygi duyuorsak , sende görüslere saygi duymalisin abla..
Saygilarimla...