Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Benim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,sizlerin hazır objelerden yararlanıp kullanmanızda gayet normal
Bu nedenlede puanımı düşürmedim,tebrikler arkadaşım
Modelini isterim,zigon sehpasına öreyim
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama pek beğenilmemiş hoş hiçbir öneride yok ama puan dörde bile ulaşmamış hayretBenim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,tebrikler arkadaşım
![]()
bu da sanirim en guzel cevap....ne demisler gun ola harman ola...shopa geceli evet yeni oldu ...ve bu bana daha cok hirs yapti..>>tum oy kullanan arkadaslarima binlerce tskler iyiki varsiniz sizleri seviyorum.... Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama pek beğenilmemiş hoş hiçbir öneride yok ama puan dörde bile ulaşmamış hayret Benim puanım tam arkadaşım çünkü kusur bulamadım,kullanım olarakta güzel,emekte var, tercih edileceğide görüşündeyim.Üstelikte pohotoshopa yeni geçmiş bir olarak gayette başarılısın,sizlerin hazır objelerden yararlanıp kullanmanızda gayet normal Bu nedenlede puanımı düşürmedim,tebrikler arkadaşım
Not;Misafir alanındaki dantel gibi örtüye bittim Modelini isterim,zigon sehpasına öreyim

):
;0,bu arada ceyizmi yapiliyor kime nerde ne zaman enisde hani

):

hahaaaaaaaaaaa rüyamm alemsin ALLAH da seni güldürsün emi
yolda yolda yakında bizi izlemeye devam dermişim
adasım bu kizin çeyizi yokmus..rüyamm dert etme sen bi bas göz olda toplasır yaparız senin çeyizide
benim ceyizim senin olsun....ben daha cok beklerim eniste gelene kadar.
bir alemsin sekerkiz candy*-*ASİKARDELEN*-* bak adasim ne der yoldaymis agirabi yavas gelir... hahahhahahahha öcüğün_böcüğü tsk ederim arkadasim begendiginize sevindim.