Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Düşümdümde bazen insan kendi düsüncelerini sunmamali bazen sagdan soldan yardim almali bende bu yardimlari pek değerli melike ve _AISE_ dostlarimdan aldim ve sonucunda bu temayi yaptik ... Belki acemice oldu ama umarim siz degerli üyelerimiz beğenir ...Ve son olarak bu sarkiyla beni taniştıran wanted abime tşk ederim :oops:
şeffaf misafir penceresi mevcut 4.16 da bildigimiz gibi
sevgili papatyam fm seni tanimak cok güzel seninle bu güzel zemini ve harika müziklerinle yaptıgın calısmayı seyretmekte cok güzel ve bizleride bu güzel paylasımın icine alman iste bak buda senin güzelligin basarılarının devanımı diler hayatın seni daima güzeliklere ve mutluklara tasınmasını dilerim seviler güzel insan öptüm seni kocaman
sevgili murat yaptıgın bu son düzenlemede cok güzel oldu tamamlandi bütünledin basarılarının devamını dilerim maxma eger beklentin olya maxma demesiyse birinin bos bir umudu bekleme ara ver tatil yap emeklilik unut nedenmi tecrübe ve birikim öyle zor toplanıyor ve dergerliki küflenmeye bıralıkmıcak kadar dergerli muratlar yetisiyor ama baska maxma yok bosver emekliligi falan yorulduysan az soluklan maxma hayranları calısmalarını bekler papatyam_pm tesekkürler