Giriş yapmadınız.

1

Monday, 31.05.2010, 23:54

'Ayyıldız Tim' İsrail'e Ait 1500 İnternet Sitesini Hackledi

FİLİSTİN'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük Filosuna İsrail askerleri tarafından yapılan saldırıya dünyada ve Türkiye'de tepkiler çığ gibi üyürken, kendilerine 'Ayyıldız Tim' diyen grup sanal ortamda İsrail'e ait yaklaşık 1500 internet sitesini hacklediğini açıkladı.

Fas ve İranlı hackerlarla harekete geçen ve kendilerine "Ayyıldız Tim" diye grup, İsrail askerlerinin Filistin'e insani yardım götüren Gazze'ye Özgürlük filosuna yaptığı saldırıyı İsrail'e ait yaklaşık 1500 siteyi hackleyerek protesto etti. "Hey İsrail. herkese bulaş ama Türkiye'ye bulaşma, sizi vaat edilmis topraklara gömeriz, insanları öldürmekle kazanamıyacaksınız. Katledilmiş bir milletsiniz ama sizde çocukları katleden katiller oldunuz. Biz AYYILDIZ TİM Cumhuriyet'in çocukları olarak size demokrasiyi insan haklarını öğretmeye geldik. Bundan ötesi; ya istiklal, ya ölüm!" mesajını bıraktı.

'Ayyıldız Tim'in internet sitesinde İsrail sitelerini hacklemek isteyen kişilere nasıl hackleneceği konusunda bilgiler veriliyor. Grup asıl hedeflerinin İsrail Savunma Bakanlığı ve MOSSAD'ın internet sayfasını hacklemek olduğunu açıkladı.

murat72

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 1.06.2010, 00:16

Süper:))))

3

Tuesday, 1.06.2010, 00:42

büyük basarı..ama keske gidenler gelebilse:((malesef bu imkansız...

VeR@

Profesyonel

• "VeR@" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 1.06.2010, 11:34

sanalda hacklediğimiz gibi birde realde hacklesek ah ahh Allah müslümanlara kuvvet ve güç versin onları bizim ellerimizle öldürmeyi ve Allahın dinini dünyaya hakim kılmamızı nasip eylesin ..

onlar(kafirler) Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar fakat zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır ( SAF/ 8 )

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 1.06.2010, 23:32

yahudilerle müslümanlar savaşmadan kıyamet kopmucak
peygamberimiz sölemiş
ALLAH c.c sonumuzu hayır eylesin

Rapunzel

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 3.06.2010, 00:36

Bir Gün Gelecek, Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Lanet Okuyacaksınız!

Bir Gün Gelecek, Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Lanet Okuyacaksınız; Adolf Hitler..

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 3.06.2010, 00:40

dunyanın en buyuk hackerleri turkiyeden

İskorpitx, 45 yaşında, Ege’de yaşıyor ve muhasebecilik yapıyor. Meğer bu hacker’lık işlerine de, internette tavla oynarken puanları çalınınca başlamış.

''Sizi rekortmen hacker yapan şey nedir?''

- Yüzde yüz Türk yapımı bir yazılım kullanıyorum. 15 saniyeden daha az sürede, üç bin 500 siteye ulaşabiliyorum. Zaten işinizi en çok 10 dakikada bitirmeniz gerekiyor. Özellikle ABD’deki siteler, çok oyalanan hacker’ları fark edebiliyor. 43 bin siteyi, 10-12 dakika içinde hack’ledim.

Dünyada hacker’lıkla ilgilenen herkes tanıyor sizi. Bu nasıl oldu?

- Beni Microsoft’un Meksika sitesini hack’ledikten sonra tanıdı çoğu insan. Microsoft’u hack’lemenin anlamı benim için çok büyük.

Peki, 17 Mayıs’ta 43 bin siteyi çökertirken bir amacınız var mıydı?

- Ermeni yasa tasarısı.

8

Thursday, 3.06.2010, 00:48

okurken bile sasırıyorum daha:D bide yapsam anında enselenirim.benden hacker falan olmaz:))))))

""Peki, 17 Mayıs’ta 43 bin siteyi çökertirken bir amacınız var mıydı?""
yapılıyosada bi anlamı olmalı:)

• Özel mesaj gönder

9

Thursday, 3.06.2010, 00:53

:ksinir: kimi zaman ise yariyor demekki bu hackerlik :kaptal: Bende mi ossam ne :kdil: :kdil:

Ceren

Orta Düzey

• "Ceren" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Thursday, 3.06.2010, 10:46

Bir Gün Gelecek, Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Lanet Okuyacaksınız; Adolf Hitler..

o gün geldi iste :ksikayet:

11

Thursday, 3.06.2010, 12:16

Vatanı korurken yapılan savaş dışında, insan öldürmenin hiçbir mazereti olamaz.
diye düşünüyorum , tabiki herkesin fikri kendine:)

*nida*

Acemi

• Özel mesaj gönder

12

Thursday, 3.06.2010, 12:39

helal olsun elerine sağlık

VeR@

Profesyonel

• "VeR@" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Thursday, 3.06.2010, 13:32

iki zalim ırk savaşçıları almanyanın eski liderlerinden adolf hitler almanyanın en üstün ırk olduğunu iddia ederken aynı iddia da yahudilerde kendilerini en üstün ırk ilan ettiği için tamamen üstünlük sağlama savaşıydı oysaki ırkçılık dinimizce esefle kınanan ve dil,renk,ırk ayrımı vs gibi insanları birbirinden soyutlayan bu kavram çok tersdir dolayısıyla üstünlük ancak rabbimizinde buyurduğu gibi takvadadır.elbetteki bu kavramı anlamasını bi yahudiden yada bi alman führeri hitlerden beklemek çok aptalca olur.tarihde zaten bunun ispatıdır. adolf hitlerin gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana lanet okuyacaksınız demesi almanları haklı çıkarmaz .sade ve sadece iki tarafında ne derece zalim olduğunun delilidir bu...

sema056

Profesyonel

• "sema056" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Saturday, 12.06.2010, 19:41

Arkadaşlar İsrailin böyle kötü bişey yapması Hitleri haklı cıkarmaz. Her yönlü zulme ve ırkcılığa karşı duralım.....

PR€NS€S35

Profesyonel

• "PR€NS€S35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Tuesday, 4.01.2011, 23:13

PAYLASIM ICIN TSKLER :thumbsup: