Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 28.05.2010, 12:08

Iste oan ...[Türkiye-Hirvatistan maci avrupa sampiyonasi ceyrek final maci] Semihin golü tam 13 dilde..

Dakika 121 hirvatlar sevinirken , Son saniyede herkesi cildirtan gol :D

2

Friday, 28.05.2010, 12:14

:D abooooo o golde ben varya.halıya kapanmıştım unuturmuyum süperdi:D hele ilhan mansızın attığı o gol vardıya.altın gol deniyodu sanırsam...gerci erkekler bu alanda da tecrubeli.pek izlemem ama milli oldumu..kimse tutmasın beni:D tutanda yok zaten:D bu arada videoları ben izleyemiyorum:( genede paylaşım için tesekkürler arkadasım...

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 28.05.2010, 12:22

Süperrrr Kaan ellerine sağlık ablam :thumbup: Asi özelden program adını yazdım sana ablam indir bilgisayarına sonra izle yasak olan ne varsa :thumbsup:

4

Friday, 28.05.2010, 12:28

Süperrrr Kaan ellerine sağlık ablam :thumbup: Asi özelden program adını yazdım sana ablam indir bilgisayarına sonra izle yasak olan ne varsa :thumbsup:
:kkiss: :kkiss: :kkiss: :kkiss: oyyyy canım tesekkürler ablacımm

5

Friday, 28.05.2010, 12:29

Tesekkür ederim yorumlariniz icin ikinci türk speakerinde ridvanin yorumuna dikkat edin :D kafayi yiyor resmen ridvan :D, yada arab speakeri mucizaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bagriyorr sanirim mucizaa türkce mucize demekdir bilmiyorum ama :)

6

Friday, 28.05.2010, 12:38

Penalti atislarida burda :)....

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "AlaKaa" (28.05.2010, 12:44)