buyrun arkadaşlar isteyene kırmızı portal ve index beceremeyen arkadaşlar bana pm atsın yada eklesin yardımcı olmaya çalışayım hayırlı olsun herkese
umarım beyenirsiniz dosya biraz büyük olduğu için buraya ekleyemedim upload ettim
gercekten cok guzel olmus ama nedense bir turlu kendi radyomun sid nosunu yazmaya yer bulamadim cunku dosyadakilerin hepsi resim onun icinde alamadim indexsinizi ayrica paylasiminiz icinde cok tskler basarilarinin devamini bekleriz
indirdiğin dosyanın içinde radyo ve index olarak 2 tane explorer sayfası var onlardan radyo yazana sag tıkla ve not defterinde ac içindeki sid noyu deyiştir başarılar
cok tskler guven kardes paylasimin icinve emegin icin sagolasin ellerine saglik guzel olmus paylasim adina bizler icin zaman harciyorsunuz sagolunuz bagzi arkadaslar sizlerden ornek alsalar bence daha iyi olur diye dusunuyorum cunku bagzi arkadaslar guya paylasim yapiyorlar ama alakasi yok indexi koyuyorlar ama indiremiyosun sadece ön izleme diye kendi radyolarinin adresini koyuyorlar uyanikya onlar tabi bunada allaturkaa sorumlu ve görevlileri bir sey demiyor tabiki onlarda hakli butun mesajlari yada indexleri teker teker inceleyemezler bizler tepkimizi gösterirsek sanirim bu tur insanlar bu sevdalarindan vaz gecerler diye düsunüyorum tskler
cok guzel bir paylasim olmus ama ben bunu indexsini bulamadim yardimci olursaniz sevinirim dosyayi actimda index tiklayinca radyoya yonlendiriyor direk
Önce emeği geçenlere tesekkürler.Ancak burda Flash dosyları nasıl editleyecegiz.Örnegin RADYO SEVDA yazıyor,ona kendi radyomuzun ismini nasıl yazacagız.SWF tipi dosyalar nasıl editlenir bunu bilen çok az kişi vardır.
Bu konuda da ayrıntılı bir açıklama yaparsanız çok memnun kalırız.