Giriş yapmadınız.

tankonb

Orta Düzey

• "tankonb" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

541

Saturday, 22.05.2010, 22:37

tankonb o nasıl resim yaf adam köşedeki kasabın elinden zor kaçmış heralda ayyyyyy 8| 8|

O adam benim kasabın elinden zor kurtuldum. Ordaki fiziksel bi acı değil. Daha derunluklu, hüzün hakim.

tankonb

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

542

Saturday, 22.05.2010, 22:39

Valla bende ürktüm rüyama girecek...

Rüya görebildiğine göre uyuyabiliyosundur. Değerini bil bence, uyumak güzel olsa gerek

tankonb

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

543

Saturday, 22.05.2010, 22:42

:D:D:D:D abla ben bu gece uyuyamassam gelcem yanına:))))))))))

Bu gece uyyuyamamaktan bahsediyorsun. Ben dokuz aydır falan gece uykusu uyuyamıyorum. Uykularım firari, beni terketti. Ama ALLAH yardımcın olsun.

• Özel mesaj gönder

544

Sunday, 23.05.2010, 02:18

Tankob nazarın değdi bak uyuyamıyorum :D saat sekize doğru uyur gece onikide uyanırsan olacağı bu tabiki

• Özel mesaj gönder

546

Sunday, 23.05.2010, 03:25

Gel Asi valla bendede uyku yok :rolleyes: bu arada uyumayan Tankoba bak pehhhh :sleeping:

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

548

Sunday, 23.05.2010, 12:58

bu tam beni göstermiş aşkum...haha
erkenden kalktım halen evde sallanıom gezerkene...haha

549

Sunday, 23.05.2010, 13:02

ŞEKERSİZ ACI KAHVE İYİ GELİR.KAHVENİ İÇTE AKSAMA DOĞUM GÜNÜ SAATİNE KADAR AYILIRSIN:)))TAM SOPALIKSIN AMA KIYAMIYORUM...

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

550

Sunday, 23.05.2010, 13:12

uyy harbi öyleyimdir canımyaa...herkez öle der pek laf dinlemem ben...sağlık konusunda biraz umursamazım...
gerçekten kahve yapem ben gelem...gerçi oda yasak ama ii gelir bitaneden bişe olmas:D
sonnada fincanı çevirem falıma bakarsun :P sende iç bende sana bakarım:D

tankonb

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

551

Sunday, 23.05.2010, 13:23

Gel Asi valla bendede uyku yok :rolleyes: bu arada uyumayan Tankoba bak pehhhh :sleeping:

Ben o sırada uyanıktım ama forumda değildim. Zaten foruma kısa süreler gelip hemen çıkıyorum. Ama burda değilim diye hemen uyuyo var saymışsın.
Bu 9 ayın içinde 5 kere falan gece uykusu uyumuşumdur. Oda uyumak sayılmaz vücudum uykusuzluzluktan iflas edip sızmışımdır.

• "nisa nisa" bir kadın
  • Konuyu başlatan "nisa nisa"

• Özel mesaj gönder

552

Sunday, 23.05.2010, 14:08

:kcool: :kagla: :kagla: :kdil: :kbravo: :ksevgi:

553

Sunday, 23.05.2010, 14:14

uyy harbi öyleyimdir canımyaa...herkez öle der pek laf dinlemem ben...sağlık konusunda biraz umursamazım...
gerçekten kahve yapem ben gelem...gerçi oda yasak ama ii gelir bitaneden bişe olmas:D

:)) eylem kapattınmı fincanı benim fincan buz gibi oldu!!!önce sen benim fincanıma bak bakim.ne var ne yok.. :ksevgi: :ksevgi: :ksevgi:

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

554

Sunday, 23.05.2010, 14:17

:)) eylem kapattınmı fincanı benim fincan buz gibi oldu!!!önce sen benim fincanıma bak bakim.ne var ne yok.. :ksevgi: :ksevgi: :ksevgi:

he kapattım:D ben bakarım ama benim falım çok uzun sürer...genelde arkadaşlar o yüzden fal die dolanır peşimde...bu aralar artık bakmıom die başımdan salıom onlaru :P
sen resmini çek yolla bakem :P
benimkide soudu...hade uzat konuşam barü :P

556

Sunday, 23.05.2010, 14:36

ODADA BİRİ SİGARAMI İÇTİ :blink:

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

557

Sunday, 23.05.2010, 14:43

aboo bu gerçekten eer senin fincansa bak başlıom sölemeye...
şimdi kardeşime fal baktım yeni bitti tam üstüne baktım burda fincanın var :D
çok sıkıntılı ilk onu diem...ben ne görsem derim öle sadece güselleri dimem haberin olsun...
için çok sıkıntılı çıkmş ama onun harici etrafın aydınlık ve huzurlu...sadece kendi içinde mutsuz ve sıkıntılı biri gibisin...
resmen orda bir adam başka bir bayana sarılmış ve sende arkadan bakıyorsun...hafif balık etli bi bayan bakan...sen öyleysen sensin yanü :D
sen bu msj okuyunca sil daha yazcem ona göre...haha
o birine sarılmış sen onu uzaktan izliyorsun...o sarıldığı kişidede ondada sendeki kalp yok ama...senin kafanın üzerinde çok güzel kocaman bir kalp görünüyor...yani sanki senin sevgin o iki kişinin sevdasından daha büyük gibime geldi...yolları olmayanlardansın sanki..yani ne biyere gitmek istiyorsun nede gidiyorsun...genelde olduğu yerde duran birisin bu aralar...
he bu sarılmış herifle hatuna takıldım bu arada ben...ne kadar net resim haha
bu fincan senin deilsede sana gibi konuşmuş oldum gül geç ha...haha
kıs bu arada gelinlikli biri var şincik gördüm...ama gelinliği siyah..yani aklındaki ile deil başkası ile evlenen biri...içinde mutsuz görünürde mutlu olacak biri...
yani eer evlenceksen yani yakınlarda öle bi durum çıkarsa kalbini deil aklını dinleyecen ve güzel bi hayatın olacak...belki istediğin olmayacak ama seveceğin mutlu olacağın biri olacak sankim...
kıs ben tabağada bakcektim onuda çevir çabuk...haha

sen bunu oku sil ha ne çok yazdım...bigün gerçekten iç olmassa...sonna resmini mail at bana yada msn de kameradan bakarmışım...way be bu net ne kadar güsel bi teknoloji dimi...ghahah

susam artık...hade tabağu getür :P:P

tankonb

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

558

Sunday, 23.05.2010, 16:05

her girdiğimde bu sayfaya artık böyle şeyler görmek istemiyorum lütfen tankonb ;( ;( bu kuru kafayı siliyorum umarım daha farklı seyler eklersiniz artık olurmu...

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (23.05.2010, 17:05)

559

Sunday, 23.05.2010, 17:00

aboo bu gerçekten eer senin fincansa bak başlıom sölemeye...
şimdi kardeşime fal baktım yeni bitti tam üstüne baktım burda fincanın var :D
çok sıkıntılı ilk onu diem...ben ne görsem derim öle sadece güselleri dimem haberin olsun...
için çok sıkıntılı çıkmş ama onun harici etrafın aydınlık ve huzurlu...sadece kendi içinde mutsuz ve sıkıntılı biri gibisin...
resmen orda bir adam başka bir bayana sarılmış ve sende arkadan bakıyorsun...hafif balık etli bi bayan bakan...sen öyleysen sensin yanü :D
sen bu msj okuyunca sil daha yazcem ona göre...haha
o birine sarılmış sen onu uzaktan izliyorsun...o sarıldığı kişidede ondada sendeki kalp yok ama...senin kafanın üzerinde çok güzel kocaman bir kalp görünüyor...yani sanki senin sevgin o iki kişinin sevdasından daha büyük gibime geldi...yolları olmayanlardansın sanki..yani ne biyere gitmek istiyorsun nede gidiyorsun...genelde olduğu yerde duran birisin bu aralar...
he bu sarılmış herifle hatuna takıldım bu arada ben...ne kadar net resim haha
bu fincan senin deilsede sana gibi konuşmuş oldum gül geç ha...haha
kıs bu arada gelinlikli biri var şincik gördüm...ama gelinliği siyah..yani aklındaki ile deil başkası ile evlenen biri...içinde mutsuz görünürde mutlu olacak biri...
yani eer evlenceksen yani yakınlarda öle bi durum çıkarsa kalbini deil aklını dinleyecen ve güzel bi hayatın olacak...belki istediğin olmayacak ama seveceğin mutlu olacağın biri olacak sankim...
kıs ben tabağada bakcektim onuda çevir çabuk...haha

sen bunu oku sil ha ne çok yazdım...bigün gerçekten iç olmassa...sonna resmini mail at bana yada msn de kameradan bakarmışım...way be bu net ne kadar güsel bi teknoloji dimi...ghahah

susam artık...hade tabağu getür :P:P

eylem...diyecek söz bulamıyorum..söylediklerinin hepsi doğru çünki fala inanma falsız kalma derler ama..bukadarda çıkmaz dimi bi fal:)) yol silmiyorum hepsi doğru çıkmış çünki:))