Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
)
oda dikatimi cekti.
Arkadaşlar gerekenleri yazmış ben birşeyi ilave edeceğim imzanı büyütme ve çok belirgin yazma ama silinemeyecek yerlere yaz.Mesela kadının başörtüsüne griyle yazabilirsin...Arkilerinde kullandığın çerçeveyi küçültüp butonlarda neden kullanmayı düşünmüyorsun?
Geleceğin yaratıcı temacılarından olacağına eminim ama bir önerim daha var.Site içinde forumlarda paylaşımlar anlatımlar var,bence onlarıda okuyup gerekli buton gibi stiyle gibi bros gibi paylaşımları indir ve photoshop çalışmalarına başla
Sende ışık görüyorum ablası haydi kolay gele...
ama iki arkadasım bana su anda benim sana yazdıklarımı yazdı
onlarada borcluyum sanırım birazda
) ve eleştirilere açıksın.bu yüzden yazdım bu güzel!!! basarının anahtarı elinde...basarılarının devamını dilerim
))