Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mert besiktaslı degilim ama kartallar süper hakını vermek lazim paylasımın icin tesekürler merak ettim birsey var benim bunu aslında murata sormalı ne düsünerek kanarya kulanmıs fener bahce 11 erkegin adeta güc gösterisi yaptıı mücadelede bir takımı simgelemek icin kanarya niye kulanmıslar aslanların ve kartalarin kostugu statda eli dantel eldivenlii cici kizlari kibar narin süslü sahada böyle kızların mac yaptini düsünsenize sapkalı dantel eldivenlikanaryalar gibi harbi merak ettim bunu yinede basarilar dilerim kanaryalara
ya kardesim bu temanin demo olmiyani yokmu ordan o raya ordan o raya gezdirip duruyosunuz bisey paylasacaksaniz dogru durus bi link verin paylasmiyacaksaniz koymayin sunlari suraya
uye olmak icin ahiret sorusu sorduruyosunuz bo seyde olmuyo bi besiktas temasi hosumuza gitti saedce fcp leri veriyo ben ne yapacam fcp leri resim olmadimi resimdede demo yazip duruyo varsa duzgun linki verinde alim kulanim yoksa 34 dakkadir ugrasiyom bu ne ya
ya kardesim bu temanin demo olmiyani yokmu ordan o raya ordan o raya gezdirip duruyosunuz bisey paylasacaksaniz dogru durus bi link verin paylasmiyacaksaniz koymayin sunlari suraya
uye olmak icin ahiret sorusu sorduruyosunuz bo seyde olmuyo bi besiktas temasi hosumuza gitti saedce fcp leri veriyo ben ne yapacam fcp leri resim olmadimi resimdede demo yazip duruyo varsa duzgun linki verinde alim kulanim yoksa 34 dakkadir ugrasiyom bu ne ya
güzel kardeşim madem anlamıyon bilmiyon bilmişlik yapma orda fcp si verilmiş o resim tanıtım 0olarak eklenmiş fcp sini indirirsin hazır olarak kulanırsın gerçi yaptıgın su hareket sergiledigin bu tavır karsılkgında bence haketmiyosun bu kadar güsel temayı sen ...!