Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
BERDUSHHHH DİL ÇIKARMA LÜTFENNAPALIM EVİL ARKADAŞIMIZ KUTLADI BİZDE DEVAM ETTİK
OLSUN ÜÇGÜN ÜÇGECE DÜĞÜN OLMUYORMU?
BİZDEDE ÜÇ AY KUTLAMA OLUR,YAKIŞIR BENCE
(AY GÜLMEKTEN YAZAMADIM GÜZEL KIVIRDIM AMA DEMİ
)
abla ben seni hakikaten çok seviyorum bu arada allaturkaanın dogum gununu ararken benım eskı supermod oldugum gunu buldum ıyımı
20-05-2008 uc gun kalmıs baslamısken benımkını kutlayalım hahah![]()
UYUS ASİ NOLCAK SANA GÜVENDİM HALE BAK
SENİ SEFİYOM ABLA FALAN DEME
YANDIN SEN
BEN GÜNAHSIZIM VALLA BAKTIM EVİL YAMIŞ ASİDE KUTLAMIŞ TAMAM DEDİM ATLADIM CUPP DİYE
ONLAR SUÇLU BEN DEĞİLİM
SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ ASİ SENİN YÜZÜNDEN MORS OLDUMUYUS ASİ NOLCAK SANA GÜVENDİM HALE BAK
SENİ SEFİYOM ABLA FALAN DEME
YANDIN SEN
BEN GÜNAHSIZIM VALLA BAKTIM EVİL YAMIŞ ASİDE KUTLAMIŞ TAMAM DEDİM ATLADIM CUPP DİYE
![]()
![]()
ONLAR SUÇLU BEN DEĞİLİM
![]()
AY ÖLDÜM GÜLMEKTEN VARYASİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ
![]()
bu arada allaturkaanın dogum gununu ararken benım eskı supermod oldugum gunu buldum ıyımı
20-05-2008 uc gun kalmıs baslamısken benımkını kutlayalım hahah
masum beni kescek
Bare kabul et he de önceden başladık kutlamaya dede bare birazcık inandırıcı olsun
Yeminle karnım ağrıdı gülmekten
HE BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUMMM GELSENE BİR MUTFAĞA SENNNN

Ben Nice Yıllara inşallah manasında açmıştım konuyu.
Bu kadar hit yapacağını ve milletin kurdunu dökecegini bilseydim daha önceden eklerdim
Nice yıllara demek içinde yıl dönümünü beklemek yersiz bence değilmi
Fenerin kutlaması lafına gelince
Bir fenerli olarak nasıl ikici olduk diye takımın beceriksizliklerini sorguluyorum.
Bunu fırsat bilip kendi beceriksizliklerini saklamanında en iyi yolu sanırım fenere gülmek olur
Ne komik değilmi
Hadii hayırlı traşlar
İyiki varsın Allaturkaa.
sende hazırlamışsın güzel güzel butonları dayanamadım ne edem