Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kısa sürece cevap verdiigin için tskler. emeklerine saglık .. yalnız bır ricam olacak sızden nıklerın boyutlarını biraz küçük yazabılırmısınız ??? rica etsem ...1- süslü buse ...yi bir tanede çift taraflı dönerli yazabilirmisin canlı renklerden olursaa memnun olurum 2- Güner 3- zilaninsesi yazabilirsen çok sey istemiş olurmuyum afına sıgınarak,... TSKLER
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "shafira" (17.05.2010, 10:46)
BACIM ELLERİNE SAĞLIK HEPSİ SÜPER OLMUŞ BENİMDE BİR KARDEŞİM SONSUZUM OL YAZISI İSTEDİ BENDE DEDİM BACIMA DİYEM ŞİMDİDEN TŞKLER CANIM BİRDE DJ DELİYEL
emeğinize saglık teşekkür ederim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DJ*LAZ*GÜLÜ" (17.05.2010, 13:01)
diji isimlerii
slm öncelikle hayirli olsun diyorum sizden ricam dj ayse yazarsaniz cok memnun olurum simdiden tşkler kolay gelsin
dj ismi
birtanede almanyadan türkiyeye dj özlem yazarsaniz sevinirim tşkler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DJ*LAZ*GÜLÜ" (17.05.2010, 21:10)
slm
Bİ KAÇ TANE DJ MASUMGULUM YAZARMISINIZ RICA ETSEM
BENDE YAZIYORUM AMA ARKA TARAFTA DEMO YAZIYO NASIL SILEBILIRIM ONU
dj selma
merhabalar.dj selma ismi yazabilirmisiniz??.tşkler
iyi günlerde kullan selma
dj isimleri
yeşil ve beyaz renklerde dj selma isimleri yazabilirmisiniz.tşkler.
dj isimleri
yeşill çimen tşk ederim.emeğinize sağlık.
DJ~CinAli yazarmısın kardes
sllm laz gülü kardeşim çok teşekkür ederim emegine saglık çok güzel olmuş dj isimleri ALLAH razı olasın,başarılarının devamını dilerim,birde bu isismlerle orjinal tema isterim ))