Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Çünkü tarzın gayet sade gidiyordu ama bu sefer biraz süslemeye kaçmışız.Üstteki üç kalp gifine bence hiç gerek yokmuş bu bir ikinciside imzanı neden bir resim ekleyerek üstüne yazma gereği duydun?Gülün herhangi bir yerine ufaklık diye dikkat çekmeyecek şekilde yazmak varken.Dj adını en alta almışsın tercih meselesidir olabilir ama butonlarda ya tam Türkçe yazın yada tamamen ingilizce
Temalarını bekliyoruz arkadaşım,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
herkese teskurler uyarilar cok hosuma gittti buda verdiginiz dikat ve özverinin sonuclari
hepinizden ALLAH razi olsun
Gönül ABLa Hanim size ayrica teskurler dogalliginiz acik sozlulugunuz bi harika (:
Ben meyve verecek ağacı taşlarım,baktım olmuyor kaale alınmıyor teşekkür eder geçerim
Bence asıl o zaman kırılmalı temacı arkadaşlarımki sağolsunlar siz gibi öyle olanlarda var.Özelden mesaj çekip abla neden öneride bulunmadın,niye sessizsin yada radyonda denememişsin eleştirini bekliyordum diyenler
İşte bu sözleriniz ve güzel temalarınızda benim motivem
Kendim yapmışım gibi seviniyorum başarılarınızda.Çok teşekkürler birlikte en güzellerine,en tercih edilenlerine dileklerimle