Cok degerli, saygideger büyük üstadimiz Rahmetli Asik Veyselin ve benim en az öz babam kadar deger verdigim ve kendisine bugünlerimi borclu oldugum cok degerli Ustam Rahmetli Hasan Sahinin anisina hitaben; Topraklari bol,Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun ins.
Yok Böyle Birşey Yaf
Bune Böyle Böyle Abisi Muhteşem Bişi Emeğine Yüreğine Sağlık
Walla Gözlerimi Alamadım Butonları Demiyorum Bile Zati Çok Dehşet Mükemmel Ötesi Bişi
emegine yuregine saglik boran yine ustaligini gosterdin muhtesem olmus ruya gibi..aminn mekanlari cennet olsun cok degerli bir meslek ogretmis sana herzaman basarilarinin devamini dilerim..
bu temaya diycek ne söz bulabilirimki boran farkını atmışken...çok hoş bir paylaşım olmus vede anlamlı.bende ALLAH tan rahmet diliyorum..boran emeğine sağlık arkadasım...
bu muhteşem birşey olmuş yaa...mavi renk bana göre aşkın sevdanın rengidir...en çok sevdiğim renktir her fırsatta söylerim..
helede o bağlama...ben hep derim bu dünyada benim en sadık dostum bağlamamdır die...
doğum günümde bağlama çalmayı düşünüyordum yayında...ve bu temayı kullanacağım kesin...gerçekten bakmaya doyamadım...
harikasın hemşom...ne güzel bi emektir bu böyle...doyamadım bakmaya gerçekten...
başarılarınız sonsuz olsun...
Boran abi temana sözz yok herzamanki gibi muhtesem olmus sana yakisir bir sekilde dile getirmissin yinee vede cok anlamli, ama abim nedir sizden cektimizz trabzondan böyleee , öncelikle 5 yildiz ama epeya üzüldüm bilesin ..
Sevgili AYÇiN kardesim,Gönül ablam, Kaan abisi ve melye hemsom sagolunuz ve varolunuz sizlerinde yüreklerine ve ellerinize saglik ola tesekkürler ederim .... Aminn Ayrica gurur duyarim hemsom dogum gününde kullanmani hayirli yayinlarin olur ins, ve kaan olsun abisi yillardir ilk defa bir anadolu takimi kupayi almis bunun gururu hepsine bedel degil mi sencede ?
her zamanki gibi dahiyane ve hayal gücünün doruklara çıktığı bi tema olmuş abi süpersin. özelikle ampul butonlar vs herşeyiyle masal gibi ve türkü yayın yapan radyolar bayılıcakk.. kıraçıda flasha atmışsın abi müthiş severim zaten ya süper fazla söze gerek yok emegine yüreğine saglık
Aslinda ampüllerden cok saz biraz vaktimi aldi Vera abisi umarimkide cokda satafata kacmadan kullanisli bir dizayn olmustur cok tskler ederim güzel yorumun ve begenilerin icin sagolasin,,,