Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Cok tsk ederim emeginize saglik hepside cok güzel aldim sagolun
SLM
OZ GUR ISIMLER ICIN COK TSK EDERIM ZAHMET OLDU AMA BI ISIM UNUTMUSUN KUSURA BAKMA
Tuts@k KALP MOR EFLATUN PEMBE
BIRKA CESIT VE RENK OLURSA SEVINIRIM
ONUR ARKADASIM BIZLERE KIRMAYIP, BU GÜZELLİKLER İÇİN SUNDUGUN SANA TEKRAR TEKRAR TSK EDİYORUM.. BANA hareketli niklerden , 1 - Güner , 2 - (cift tarafı okunur olan niklerden) süslü buse yazarsan memnun olurum. renkleri açık tonlarda olsun seçimi sana bırakıyorum ... SİMDİDEN tskler
SLM
BUNDAN ONCEKI YAZIP EKSIK ONAYLADI
DJ LEYDİM
DJ KEVSER ABLA
DJ Y@GMUR
Bİ KAÇ SECENEK YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM TSKLER SIMDIDEN
DELİ KURT COK TSK EDERIM SUPER OLMUSLAR EMEGINE SAGLIK
ONUR ARKADASIM BIZLERE KIRMAYIP, BU GÜZELLİKLER İÇİN SUNDUGUN SANA TEKRAR TEKRAR TSK EDİYORUM.. BANA hareketli niklerden , 1 - Güner , 2 - (cift tarafı okunur olan niklerden) süslü buse 3- zilaninsesi Hosgeldiniz ... yazarsan memnun olurum. renkleri açık tonlarda olsun seçimi sana bırakıyorum ... SİMDİDEN tskler
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "shafira" (16.05.2010, 11:06)
shafira
isteklerinizi alt alta yazarmisiniz
örnek
1. dj onur sari ve kırmızı
2. onur yesil (dönenden olsun gibi )
karisik olan isteklerinizi yapamiyoruz
Günaydinlar ... bende tekrar bi istekde bulunucaktim... rica etsem Nazim&Seda yazarmisin ama hepsi tek tek acilacak bir sekilde umarim anlatabilmisimdir
) simdiden cok tesekkürlerrr
belki görmemissinizdir diye ....
SLM
ASAGIDAKI DJ ISIMLERINDEN BI KAC SENECEK YAPABILIRSENIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER
DJ DENİZKIZI
DJ BALSU
SLM
BI TANE ISMI UNUTMUSUN KUSURA BAKMAZSINIZ
DJ MASUMGULUM
küçük boyutlarda 1-zilaninsesi hosgeldiniz (çift taraflı dönerli) yasarsan bir kaç renk memnun oluruz... basarılar
selam benim ricam olucak mümkünse pembe yesil kırmızı sarı gül sizlerle yazarmısınız vede sus kalbim yazarsanız birkaç renkte cok memnun olurum simdiden tesekkurler iyi calismalar...
slm kardes ellerin dert görmesin hepsi güzl olmus bir istek daha .... SELİNN....ALMİRAAA....AYSEGÜL.....BUNLARDAN BİR KACTANE ALLAHIM RADIMCIN OLSUN ELLLERİN DERT GOSMEISN
Cevap: Slm
BI TANE ISMI UNUTMUSUN KUSURA BAKMAZSINIZ
DJ MASUMGULUM