Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emegine saglıkkkkkkk canım süperrrrrrrr süperrrrrrrrrrrrr
)
emeginize saglık bu güzel paylaşımlarınız için tşkrr
hepinize ayri ayri tesekkürler güzel yorumlariniz icin sag olunn..
Ellerine Saglıkkkkk Ablammm Süperrrr olmus Hepside Bırbırınden Guzel Duruyo
Ellerıne Saglık Ablamm Paylasım Icın Tesekkurler...
bende kaan ın söylediği noktalara takıldım ama yinede puanım deişmez...buram buram emek kokuyor çok güzel olmuş emeklerinize sağlık...
güzel ve basarili bir tema olmus
misafir alani biraz daha büyük olabilirdi kullanisli olmasi icin
emegine saglik,calismalarinda basarilar dilerim...
tesekkür ederim arkadaslar yorumlariniz icin ..
((yesil-cimen)) emegine saglik gercekden super olmus cok begendim tbrkler arkadasim
Emegine saglik gercekten sade ve cok ho$ olmuslar.
emeyine saglik guzel calisma 5 lik bir tema ama misafir alaninda ufakbir yanlislik var o yuzden 4 verdim gitti emeye sagimiz sonsuz hesabi dosta gure deyil emele gure vercez guzel paylasimlar olsun
cokta önemli deyil verecegin oy hatta fazla vermissin yarisini geri al oy veren arkadaslar sag olsun yeterli ..
DUSUNCELERIMDE HIC YANILMADIM ZATEN )) MEYDAN (SIZIN ) KOSTUR KOSTURA BILDIYIN KADAR.. (NOT cevap bekleme istediyi yzabilirsin)
seninle muhatap olacak deyilim muhatap olmam icin deycek bir insan olmali gereksiz kisilere cümlelerimi bosuna sarf etmem .( forumu bir incele kacinci tartisman kendine sor birkere problem kimde nikinle cikardigin tartismalar cabasi birde farkli nikler var beni daha fazla kiskirtma tartismak icin.. isine bak sen bol keseden yildiz dagitmaya devam seninle isim olmaz)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "((yesil-cimen))" (13.05.2010, 15:28)
Ellerinize saglik yesil cimen gayet net ve hos calisma olmus tebrikler ve tskler ederim...
beyendigfinize sevindim tesekkür ederim güzel yorumunuz icin.
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
Paylasim icin Tesekkürler;Emeginize Saglik...