Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SELAM ARKADAŞLAR BEN KENDİ ÇABAMLA YAZMAK İSTİYORUM BU DJ İSİMLERİNİ VE BU FORUM DA GÖRDÜĞÜM Bİ PROGRAM VARDI XARA 3D6 ONU İNDİRDİM İYİ GÜZEL YAZIYORUM DJ İSİMLERİNİ RADYODA TEMAYADA KOYABİLİYORUM AMA Bİ SORUN VAR ŞİMDİ YAZMIŞ OLDUĞUM DJ İSİMLERİNİN ARKASINDA X3D DEMO DİYE YAZILAR ÇIKIYO VE BU YAZILAR KAYBOLMUYO DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI İŞTE BENİM SORUNUM BU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACİL OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIM DJ İSMİ BEKLİYO BENDEN ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
arkadasim senin dedigin xara3D demo programidir lisanslı olanini satin alman gerekiyor o yuzden senin dj yazilarının arkasinda demo yazar anladin mi.SELAM ARKADAŞLAR BEN KENDİ ÇABAMLA YAZMAK İSTİYORUM BU DJ İSİMLERİNİ VE BU FORUM DA GÖRDÜĞÜM Bİ PROGRAM VARDI XARA 3D6 ONU İNDİRDİM İYİ GÜZEL YAZIYORUM DJ İSİMLERİNİ RADYODA TEMAYADA KOYABİLİYORUM AMA Bİ SORUN VAR ŞİMDİ YAZMIŞ OLDUĞUM DJ İSİMLERİNİN ARKASINDA X3D DEMO DİYE YAZILAR ÇIKIYO VE BU YAZILAR KAYBOLMUYO DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI İŞTE BENİM SORUNUM BU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACİL OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIM DJ İSMİ BEKLİYO BENDEN ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM