Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mustang GT Modifiye By Mud-ti
Bu arabaya fazla abartı gitmiyor orjinalinden sonra en iyi hali budur...
Önceki Hali
Sonraki Hali
Buda Masaüstü olarak kullanmak isteyenler için...
http://i24.photobucket.com/albums/c46/mustafabal/mustangsonraki.jpg
guzel ama ilk yaptigin daha guzeldi ama buyuk beceri bu
eeed abim biraz öyleydi bu araba mustang bu arabaya modifiye gitmez o yüzden abarti yapmadim jantlar arabanin rengi far lar stop lambaları ve camlar modifiyeli eed biraz beceri gerekli abim oturup saatlerce ugrasman gerekli ama inan flatcasta tema yapmaktan daha eylenceli temada nasil yapsam nasil olsa die düsnüyosun bunda bu kendi kendine sekil aliyor burası söyle burasi söyle diyosun istesem uzay mekigine benzetebilirim..

hadi temayi uzay mekigine benzet
sen bana bir uzay mekiyi resmi yolla bak nasil basit url al ikide kara biri kucuk biri buyuk islam tamam hehe dermisim ya ben senle yaris bilene edemiyorum dediyim gibi harika olmus ama acik sey yani klasik bence dusunce özgurluyumu kulanayim acik hadi devam calsimalar diliyorum sana cokta ayakta kalam bak saat kac hehe abine sulerim izini geri alir bah
mud-ti abi ben denedim paintte oldu

yakinda fcp yapip koyim yoksa keser maxma abi hem keser hem oyar
ARKADASLAR BU PROGRAMI NERDEN BULABILIRIM ??????
VE MUTDI KARDES ELLERINE SAGLIK BOMBA GIBI OLMUS