flatcast'ın kendi mixerini kapadıktan sonra zaten kullancağınız alternatif mixer (winap) devreye girmiş olcak
daha sonra bilgisayarının sağ alt köşesindeki hoparlör iconun'a sağ tıkladığınızda sesle ilgili yapcağınız ayar ekranı gelcektir karşınıza daha sonrası zaten videoda anlatılımış
Lady_G, ac 97 ise eger sound efcktin ki realtek diyosun ac 97 surumu ise yapman gereken sadece cikislari digital analog yapman yeterli olacakltir S/PDIF-OUT YAZANDA Output digital and analog yazani isretleyip ok demen sonrada hoporlur iconuna basip anonslu yapiosan eger mikrofonun gelismis ayarlardan 1 mic bost u da acmalisin
eger realtek in ust surumlerden biriyse jak yazanda digital analog yazana basman yeterlidir
selam bben winamptan yayın yapıyorum fakat winamptan yayın yaparken konuşma yapamıyorum ne yaptıysam ne denediysem olmadı bunu bana anlatabilirmisiniz benim pc laptop ve vista premıum yüklü bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
hayı winamp dan ayar felan yok
sadece yapmanız gereken videoda anlatıldığıgibi flatcst dj mixerini iptal etmek ve ses karınızda winamp için ufak bi ayar yapmak
selamünaleyküm bana yardım edecek bı arkadas varsa c ok memnun kalırım ben winamptan yayın yapıyorum ama bı sorun var msn seslerıde karsı tarafa gıdıyor. mic felan kapalı ama pc de bulunan seslerıde gonderıyor karsı tarafa bunun ıcın ne yapmalıyım.tskler