zeynep ilk defa senin bi temanı çok beğendim...genelde güzeldi ama çok güzel diebileceğim bi tema olmuş...
hem görünüm hem kullanım bana göre çok hoş olmuş....ve ilk defa senin bi temana tam puan vermiş oluyorum...
emeklerine sağlık ve başarılarının devamını dilerim canım...
biraz durup şarkıyıda dinleyeyim![]()
yavas yavas ogrenıyorum ıste bende .. Dınle tabıkı sarkıyı
cok guzel ve kulanisli bi calisma olmus emeginize saglik
cok guzel ve kulanisli bi calisma olmus emeginize saglik
mrblar siyah beyaz gri tonlar baya guzel oluyor tuturabilirse insan
siz tuturmusunuz harika olmus tbrkler
mrblar siyah beyaz gri tonlar baya guzel oluyor tuturabilirse insan
siz tuturmusunuz harika olmus tbrkler
Evet ablam harika olmuş Melye ve Vera'ya katılıyorumBiraz Kaan kokusu geldi burnuma bu temada
Hımmm eleştiri buldummm
O yağmur bende niye yağmıyor?
Ellerine sağlık,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürler ablam, devamını bekliyoruz...
ablacım guzel yorumuna tesekkur ederım
Kaan kokusu gelmesı bıraz normal ablam, ogretmenım o
Bende onu kastettim ablam burdaki kardeşlerimin temalarını oyle bellemişimki artık,gittiğim radyolarda yada birine hocalık yaptıklarında bile anlıyorumablacım guzel yorumuna tesekkur ederım Kaan kokusu gelmesı bıraz normal ablam, ogretmenım o![]()
evet ablam oyle valla hemen anladınn
yenı yenı ıste ondan bırseyler ogrenmeye calısıyorum
Tebrikler emeğine güzel yüreğine sağlık başarılarılarının devamını dilerim arkadaşım ellerin dert görmesin![]()
Tesekkur ederım Kaan yorumun ıcınEmegine saglik Zeyneb paylasim icin cok tesekkürler gayet hos bir calisma olmus 1 yada 2 yerler var ama onnuda yani simdik görmemezlikden geliyorum , estagfurullah ne hocasi sadece biraz yol gösteriyoruz okadar gerisi senin becerin ve emegin ama eminim gelecekde senden cok cok daha iyi calismalar görecegiz paylasim icin cok tesekkürlerr yüregine saglik ***
bence bu kadar yapabılmemde senın ogretmenlıgının sonucu kendıne haksızlık yapma