Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast 4.16 için yaptığım ilk çalışmam. Chat alanı gayet genis ve hafif karartılmıştır.
Temadan azami şekilde faydalanmak için ekran boyutunuzun 600x800 olması gerekli. İyi günlerde kullanın...
4.16 sürümü için
4.15 sürümü için
Bu kadar olur yani. Daha bugün koydum 2. indirilisten sonra xxx radyosunda imza hemen editlenmis. :x: VIP bölümüne ekleyecem...
Notosya eklentisinde her iki temanın da fcp si mevcuttur.
UZUN ZAMANDIR BURAYA UYEYIM AMA SIZE SORMAK ISTEDIGIM BIR SEY VAR TEMALARI NASIL CABUK ACILMASI ICIN URL YAOIYORUZ YA ONU NASIL YAPICAZ BANA ANLATABILIRMISINIZ RICA ETSEM
YANI BAZI TEMALARIM ÖYLE DEGIL VE GEC ACILIYOR AMA BEN KENDIM NASIL YAPACAM BUNU BILMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER BEKLIYORUM
hasretim_silam, yaptığın temayı herhangi bir image server a yüklemen lazım. ben www.imageshach.us den yapıyorum. Bunun gibi daha bir sürü var. sonra oradan sana verilen download linkini alıp radyonun background(arka plan) kısmının url bölümüne yapıstırıyorsun. artık resmin otomatik açılıyor. Kaydetmeyi unutma