Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
d_e_l_i_k_u_r_t, Masum Masum, Oo_HiLaL_oO, yorum ve begeniz icin cok tskerler arkadaslar.masum arkadasim sunu bildirmekde fayda var diye dusnuyorum.resmin shapenin bulunduğu zemini perspektif vererek üç boyutlu hale getirdim. böyle biz zeminde duran kişilerinde zemine uygun şekilde durmalarını sağlamak amacıyla böyle bi stil kullandım.ust kisimlarda fazla yogun calisma oldugu icin alt kismi amatörce yada profesyonelce olmasından çok yakıştığını
*düşünerek bu brushları seçtim ve kullandimayricada elestiri icinde cok tskr ederimm
**RUYAMNUR** çok güzel bir çalışöa olmus birde benim parcamı eklemissin müzık olarak o dahada güzel yapmıs temayı
begendigine sevindim ruzgar ve guzel yorum icinde tskelr
cok guzel olmus emegınıze saglık :sevgi:
tskelr begendigin icin Beyaz_Gelıncık,
guzeller guzeli bu ne harika tema harika olmus hurim guzel yuregine saglik seninde temalariniza baktimda gurur duydum seninle ve abilerin abisyle..supersin :saril:
cok tskelr canimin ici ne guzel sozler bunlar cok sevindim ne mutlu kendi adima :a5:
massimo_federico
mrblar paylasim icin teskurler hepside birbirinden ahenk romantik ve cook guzel olmus
RÜYAMNUR COK GÜZEL BIR CALISMA EMEGINIZE SAGLIK TSKLER
TSKELR GUZEL YORUMLARINIZ ICIN
ok hrik olmus ellerine emegine saglik.
tskelr ablacigim yorum ve begenin icin
paylasim icin tskler