ama bu fcp dosyası deilki..yada bende farklı göründü..
ben konu içindeki için demiştim...yazdığınız msj a eklemişsiniz...ordan mod arkadaşlar nasılsa yukarı alırlar doğrusunu...yıldızımı verdiydim emme tekrar ellerinize sağlık diyeyim...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Çok güzel bir tema olmuş arkadaşım,ellerinize sağlık.Dün indirmiştim ancak pc deki problem nedeniyle kilitlenince yorum yazamamıştım. Temalarınızın devamını bekliyoruz,emeğe paylaşan yüreğe teşekkürlerimle....
birşey söylemek istiyorum...bu rar dosyası görünüyor fcp deilki..yoksa sorun bendemi...gönülhanımabla cım indirdiğinizi yayına alabildinizmi bende dün indirip baktım fcp dosyası deil tanınmıyan bi tür görünüo...yoksa sorun bendemi...
Sorun sende degil eylem fcp eklenmemis rar dosyasinda sanrim psd olarak eklenmis o yüzden yayinda acilmaz bende indirdidme simdi, emegine saglik buzprens paylasim icin cok tesekkürler fcpsinide eklersen dahada hos olur