Giriş yapmadınız.

zewko

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "zewko"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 29.07.2007, 02:00

silah teması 2

buyrunnnnnnnnnnn

zewko belirtilen dosyaları ekledi:
  • silah2.fcp (255 Byte - 408 defa indirildi - en son: 8.05.2026, 01:25)

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 29.07.2007, 02:04

Eline saglik fakat hic hos DEGIL bu Tema, bu Temaya karsiyim ben.

zewko

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 29.07.2007, 02:15

wala kardeş her görüşe saygım var. ok silah ii bişey degil bende biliyorum yorumun için tsklr

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 29.07.2007, 02:22

rica ederim, dedigim gibi eline saglik.

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 29.07.2007, 02:31

vallaha temaya sevmemis olabilirsin ama bisey var ben silahları seviyorum sen hic bi silah temizledinmi yan tutup sarjor bosaltırken sarı kursunlar kopup dagilan inci kolyedeki taneler gibi dökülür bos manluyu bıraktıgındakı ses severim ben silaha nasil baktigin önemli sana ne hisetirdigi siddet duygusu insanındır silah napsın öfke nöbetinte öyle cirkin olurki ugruna siirler yazılan güzel gözler bakıslar ve bazan bir kırık sise silahtir ölüm kokar öyle cümleler vardırki güzel dudaklardan dökülen asıl katil onlardır sevgiyi öldürür yasarken yok olursun bunca etkenin icince insanin zaaf yada hatalarını yasam etkenlerini bir makineye yüklemek haksızlık tabi bence bana göre benimde herkese saygım var tesekkürler

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 29.07.2007, 02:35

Alıntı sahibi ""melikenalan""

vallaha temaya sevmemis olabilirsin ama bisey var ben silahları seviyorum sen hic bi silah temizledinmi yan tutup sarjor bosaltırken sarı kursunlar kopup dagilan inci kolyedeki taneler gibi dökülür bos manluyu bıraktıgındakı ses severim ben silaha nasil baktigin önemli sana ne hisetirdigi siddet duygusu insanındır silah napsın öfke nöbetinte öyle cirkin olurki ugruna siirler yazılan güzel gözler bakıslar ve bazan bir kırık sise silahtir ölüm kokar öyle cümleler vardırki güzel dudaklardan dökülen asıl katil onlardır sevgiyi öldürür yasarken yok olursun bunca etkenin icince insanin zaaf yada hatalarını yasam etkenlerini bir makineye yüklemek haksızlık tabi bence bana göre benimde herkese saygım var tesekkürler

Yoooo ben sadece GENEL olarak Silahlara karsiyim, Temaya sözüm yok demin de dedim ve gene diyorum Arkadasin eline saglik, yanlis anlasilma olmasin yani burda simdi.

zewko

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 29.07.2007, 03:04

melike abla eline diline yüreğine sağlık sana tam olarak katiliyorum vede senin için hemen bir tane daha silah temasi yapiyorum :D

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

8

Sunday, 29.07.2007, 06:04

:)))) mutlu oldum tesekkürler sevgiler

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Sunday, 29.07.2007, 06:54

Paylaşım için tşk ederim zevko güzel bir çalışma olmuş ellerine saglık;)

10

Sunday, 29.07.2007, 15:07

Eline saglık zewko, Yalnız ben de burada biraz Aklimda, arkadaşımın görüşüne katılmak istiyorum. Silahı sevmek, onunla uğraşmak, onunla yatıp kalkmak, şarjörünü doldurup boşaltmak ayrı dinleyicileri silah temasıyla karşılamak ayrı. Ben radyoya girdiğim anda kusura bakmayın ama temalara göre o radyonun felsefesini anlarım.
O nedenle bu tip temaları daha az kullanmanızı tavsiye ederim.
Sadece tavsiye

zewko

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

11

Sunday, 29.07.2007, 16:01

sewgili wanted kardeşim ok tamam silahlari severim ama bende kullanmam radyomuzda silah temasını dediğingibi ilk görünüs çoğu zaman önemlidir....

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

12

Sunday, 29.07.2007, 16:14

tabiki wanted kesinlikle sana katılıyorum.toplum icinde cazip hale getirmemek taraftarıyım ama nefretle kacılması gereken silah degil silaha iten etken ve silaha sıgınan karekter. fakat özür dileyerek bende bisey dicem sana.bir temayla bir radyonun felsefeni cözemezsin nedenmi cünkü coktandır radyolardayım cok sey yasadım tanıdığım insanlar var cok güzel karekterler herkesin sevdigi.ama bazan öyle abuk temalar kulandıkki zaman zaman,cok efendi 50 yasında bir müdür kızının ona yaptıgı sacma sapan bir temayı kullandı bir dönem ve onu seviyorduk hepimiz,kızını mutlu ediyordu amacını seviyorduk ve o tema felsememiz degildi felsefemiz sevgiydi abimizi seviyorduk o kızını seviyordu temayı görsen gülerdin,13 yayında bir kızın ürünüydü ama mutluguyduda babası temasını kulandı.demek sen denk gelseydin radyomuz hapı yutmustu ve orda cok farklı karekterler vardı yas ortalamarı,hayat felsefeleri farklı insanlar ama ortak felsefede birlikteydik.sevgiydi felsefemiz sokakta farketmicemiz insanları sevdik.hangimize denk gelip felsefesini tüm radyoya mal etsen diger kalan herkese haksızlıkolurdu bu.ben bile hic bir seyi bana uymayan ama kösesindeki kücücükresmi sevdigim yada resmini begenmezken sırf yazı rengini sevdigim icinde kullandıgım temalar oldu radyolar guruplasılıp temalarla felsefelerin objelenceyi zenimler olamaz. nedenmi cok farklı karekterler bir arada olabiliyor. ordaki temayi birak ortam hic alakasız bi kiz erkek arkadası orda diye orda türkü dinliyordu rapci kız erkek arkadasıda teyzesini sevdigi icin ordaydı teyzeside mert biri oldugu icin sevdigi bi arkadası icin ordaydı.pop rap severler tıklayıp türküler dinlediler o zeminler müzik bile ayrıntıya girince tema haydı haydi ayrıntı felsefe gibi düsünmen yanilgi olur bence yani. tesekkürler.

13

Sunday, 29.07.2007, 16:21

Teşekkür ediyorum bu ince nüansları bana aktardığınızdan dolayı. Ama Ben bir günde en az 20 radyo geziyor ve buna göre kanaatlerimi ortaya koyuyorum. Bu forumda olduğum için de üyelerimizi bazı genel görüşlerden haberdar etmek istiyorum. Beni yanlış anlamadığınızdan dolayı teşekkürler ayrıca ;)

aysemm

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

14

Sunday, 29.07.2007, 18:08

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

15

Sunday, 29.07.2007, 18:39

tema temadir.. lakin siddete ve silaha karsi olmakda güzel birsey
su yüzyilimizda zaten silahlarin gölgesinde aci ceken bu kadar insan varken