Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
Yanında değilim ama bil ki.
Kalbinin en derin yerinde
Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun birtanem
Yeni yaşın sana en güzel mutlulukları
Beraberinde getirsin
Tüm hayatımız boyunca
Yanyana ve hep beraber olmak dileğiyle
Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum arkadaşım....
PASTAYI ÇABUK BİTİRMEYİN )) DAHA YİYECEKLER VAR ) DİLİMLER AZ )AMA İÇİNDEKI KALP KADAR SAF VE TEMİZ YÜREKLİ BENİM ARKADAŞIM....İYİKİ VARSIN....
SESIM GUZEL OLMADIGI ICIN SANA BIR DOGUMGUNU SARKISI SOYLEYEMIYORUM. BU YUZDENDIR KI BOYLE KISA BIR MESAJ YAZIYORUM...... BIR YIL DAHA BITTI, AMA SAKIN UZULME ZAMAN CABUK GECIYOR DIYE... UNUTMA KI HERKES AYNI SEYI YASIYOR. BU YILIN SONUNDA GERIYE BAKTIGINDA UMARIM "HARIKA BIR YILDI" DERSIN.. TUM DILEKLERININ GERCEKLESMESI DILEGIMLE.. NICE YILLAR...... ALLAH EKSİKLIĞINI VERMESİN
♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
Allah hepinizden razi olsun insallah hepbirlikte nice mutlu yillara cok memnun oldum ayni zamanda duygulandim hatirlanmak güzell tesekkür ederimm Allah sizler gibi güzel dostlarinda eksikligini göstermesinn..
Yasa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yasin kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Abla ... Nice mutlu, neşeli ve yasam dolu yaslara...
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. esinle ailenle cocuklarinla nice güzel ve hayirli günlere ve yaslara kavus saglikli sihatli INSALLAH (BACIM) .
oy ALLAH razi olsun ablaa güzel bir süpriz olduu tesekkür ederim kendimi cok sansli buluyorumm sizler gibi degerli dostlarim varr daim olun insallahh sizleri seviyorumm hersey icin tesekkürlerr..