Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tema size aitti arkadaşım.Siyah zemin gri çerçeveler butonlarda hafif kırmızılar olan
İmzanız üst solda. Tabiki resimsiz gifsiz ben o temaya günüme göre bazen gülen bir bayan,bazen ağlayan eklerim o gecede alt sağ köşesine gül atan bir bayan eklemiştim tabiki temayı bozmadanda zevkime göre gifler...İşte ben bu yüzden bu tarz temaları radyomda kullanmayı çok seviyorum.Eskiden beri bu tarz temaları indirir ve zevklede kullanırım.Bunları niye açıkladım "Masum" imzası senelerdir girdiğimde bakmadan geçmediğim indirdiğim tema imzasıdır.Ellerinize sağlık arkadaşım,emeğe paylaşan yüreğe teşekkürlerimle
galiba bu duruma en cok bizler sevinecegiz belliki
onlarida görmek dilegiylee