Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....
Bak Arkadaş Seviyorsan Şunları Bil... Uzaktır Gidemessin Yakındır İstediğini Yapamazssın Güzeldir Erişilmezdir Sevdalısındır Dürüstçe Anlamazdır Tek İstediğin Yalnız Kalmaktır Onu Bile Çok Görürler Seni Anlamazlar Sen Bence Ne Yap Biliyormusun Arkadaş Yeterki Sev Tek Taraflı Olsa Bile Ebedi Sev Sevki Güller Utansın Kuşlar Kıskansın Ama Onu sev... (((( özledimmm
]Çok zor bebeğim çok
Kalbin benimle olmasa
Resmin baş ucumda durmasa
Senden uzakta olmak çok zor
Hergün sesini dinliyorum
Heran seni düşünüyorum
Her saniye yolunu gözlüyorum
Senden uzakta olmak çok zor yaban gülüm.
Benden uzak olmasaydın bu kadar
belki seni özlemeyecektim bu kadar
Belki seni sevemeyecektim dünyalar kadar
İşte belki bu yüzden şanslıyım diğerlerinden.
Çünkü onlar benim kadar sevemezler.
Benim kadar özleyemezler.
seni çok seviyorum birtanem..
Seni özlediğim kadar ,
Seni aramızdaki o mesafe kadar çok seviyorum
Bak Arkadaş Seviyorsan Şunları Bil... Uzaktır Gidemessin Yakındır İstediğini Yapamazssın Güzeldir Erişilmezdir Sevdalısındır Dürüstçe Anlamazdır Tek İstediğin Yalnız Kalmaktır Onu Bile Çok Görürler Seni Anlamazlar Sen Bence Ne Yap Biliyormusun Arkadaş Yeterki Sev Tek Taraflı Olsa Bile Ebedi Sev Sevki Güller Utansın Kuşlar Kıskansın Ama Onu sev... (((( özledimmm
ne iş anlayamadım ama.berfinnnn çok güzel olmuş canım teman.cıvıl cıvıl çok begendim***paylaşım için tesekkürler
Özlem yakarsa yüreğini ve acı çekersen hasretten beni an! Çünkü ben içimde yüzbinlerce özlemimle her gün seni yaşıyorum, seni delicesine özlüyorum, sana doyamıyorum... Göz yaşlarını görürsem, erir kanatlarım, uçamam rüyalarımda yanına, sonsuzluk senle başladı.O küçük dünyamda, unutma gittiginde yarım kaldım...
WASSSSSS KARDEŞ DÖKTÜRDÜN YİNE AMA BENCE BU ŞİİRLERİNİ SÖZLERİNİ BÖLÜMÜZ VAR BUNA UYGUN ORDA PAYLAŞSAN ) GÖREN GÖRÜR YİNE ) AMA SÜPERSİN YÜREĞİNE SAĞLIK SEVEREK OKUYOR VE YENİLERİNİ BEKLİORUM )