Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
slmm yine ben..dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....
çokkk tşklerrrrrrrrr eline sağlık...... :love: :love:Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
slmm yine ben.. ^^ dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....