Ellerine,yüreğine sağlık yine bir süper tema HAKKIDIR HAKKA TAPAN TEMANIN*****TEŞEKKÜRLERRRRRR...
Not;Bu bir itiraftır ablacım;Ben senin rumuzu görünce adminle karıştırdım Bunadımmı,bunaldımmı bilemiycemde oldu birşeyler
çokk şık klas bi tema olmuş arkidişim valla 2 yıldızı kim verdi bilemiyorum ama yani yazık diyorum başka deil. şahsım adına 5 verdim hem şık hem kullanışlı olmuş tbrkler ederim
saglik olsun ama emek zarf ediyoruz gercekden , ya az yildiz veren arkadaslar yorumda bulunsa neden 2 yildiz diye cok sevinirim gercekden cok sey istemiyorum
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
tek kelimeyle harika olmus,renlerin tonu resim ve kullanislida oldukca tbiki 5.ayrica 2 veren kisi sanirim emek hakki ne oldugunu bilmedigi icin dir ama olsun tkma sen gicik.kotuler olmasa ii oldugumuzu nerden bilcekler demi ama yaffff su avatarini degis temanin bile ortasinda bile gorukuyor gerilim hatti gbi
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]