Hoşgeldiniz Temalarınız harika hele birinci tema benim daha önce avatar olarak kullandığım resim
İlk indirme şerefi bana nail oldu.Ellerinize sağlık arkadaşım,hemen radyomda deneyeceğim
Güzel emeğinize ve paylaşan güzel yüreğinize teşekkürlerimle...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
guzel ve sade calismalar olmus elinize saglik bende h geldiniz diyim tema 1 deki resimin opastiyi dusurseydiniz daha kullanisli olabilirdi digelrleri gbi ayrica tema 5 deki araba temanin rengine uymamis fikrimce.elinize saglik ve basarilar 3
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
oyy.. kiyamam ben sizlere Masumum, Nisacim sizler burdasiniz diye buraya ekledim zaten yaptiklarimi..
Unutmusmuyum diye öylesine birseyler karaladim ve bunlar çikti
Cümleten hosbuldum arkadaslar ben zaten burdayimda pek sesim çikmiyordu..guzel yorumlariniz icin ben tesekkur ederim..
oyyyyy canimmm benimmm seni cidden burda gormekk cokk harikaa aynen nisa gibi sasirdim bende acabaa bu bizim alyazmalim mi diyordumm ki yorumlari okuyunca emin oldum sen olduguna ...cnmm gercekden cok sevindimm ve temalarinin zaten hep hastasiydimm biliyorsun bunu ...bu calismanda cok guzell olmus emegine saglik cnm paylasimlarinin devamini diliyorum bitanemm