abim güzel olmuş emeklerine sağlık ama kızmazsan bi eleştiride bulunmak isterim, resim temaya pek uymamış, acizane fikrim böyle. tekrardan emeklerine sağlık paylaşım için tşk ler
guzel calisma olmus ali abim ,bende selamiye katiliyorum ve bide butonlari ve giris fontu ayni sekilde yerlestirmemisin.ayrintilara dikkat edersen abim zarif olcakdir
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
emegine saglik aliyar, giderek daha guzellesiyor temalariniz,
kullanisli ve sade olmus,
sadece kullandiginiz gradiant yani renk akimini koyu renk yukari gelecek sekilde kullansaydiniz chat konusunda daha kullanisli olurdu diye dusunuyorum..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
küçük bir nazar boncuğuda ben eklesem bana göre sade ve kullanıslı bir tema!!! ama aynı temayı resim koymaksızın ayrı renklerde ekleseydiniz daha verimli olurdu diye düsünüyorum.emeğinize sağlık.paylaşım için tesekkürler basarınızın devamını dilerim
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
dj aliyar abi öncelikle paylasim icin cok tesekkür ederim öbür calismlarina göre abi dahada basarili bir calisma olmus izininle abi bir iki detaye gecmek istiyorum, chat alaninda kullandigin renk akimini acmissin abi bu yazilarin okunmasini biraz engellemis, koyu degilde karatsaydin abi kullanim acisindan dahada hos olurdu diye düsünüyorum ve butonlardaki gris renk kalin yazilarin butonlarin disina cikmis abi yazilar biraz büyük olmus eminim abi bunnari göz önünde bulundurursan cok daha güzel calismlara imza atarsin geleceek calismalarda basarilarinin devamini dilerim abi..