Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ıyı aksamlar mumkunse sızden dadaskızı yazısı ıstıyorum deyısık renkten vede hareketlısımdıden tskler
iyi günler bende sizden hareketli dj yazisi istiyorum ATMACA olsun yazi
Arkadaslar kusura bakmayin yaklasik birkac aydir isteklere bakamadim ama yavs yavs hepsini yapmaya calisacam umarim anlayisla karisalrsiniz..Tesekkür ederim...
iyi günler bende sizden hareketli dj yazisi istiyorum ATMACA olsun yazi
buyur :
ıyı aksamlar mumkunse sızden dadaskızı yazısı ıstıyorum deyısık renkten vede hareketlısımdıden tskler
buyrun :
selam bende bi dj ismi yazdira bilirmiyim size zahmet olmassa DJ GURBETIN*GULU 3 reng olsun lutfen kirmizi beyaz turuncu tesekurler simdiden elinize saglik
buyur :
liste yayini hareketli yazisi rica ediyorum simdiden tskler
buyrun :
sevgili ve degerli dost bir ricam var rica etsem haraketli dj kardelen yazarmisiniz degsik renklerde sagol emgine saglik
buyrun :
rica etsem hareketlii CaNaN
buyrun :
selam arkadaslar benm icin DJ Efsane ve DJ AzApMeLeGi DJ Emin DJ Onur-s
yazabilirmsiniz bir kac cesitt simdiden tsk ederimmm
cok saolasin dj isimlerim super olmus eline emegine saglik kardesim cok cok tesekurler
cok saolasin dj isimlerim super olmus eline emegine saglik kardesim cok cok tesekurler
REcaa ederim gülle gülle kullanin
tema istegi
adimdj hakan radyoma koymak icin bende istiyorum nasil koyacagimi anlatirsan sevinirim tesekkur