Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
d_e_l_i_k_u_r_t, güzel çalismalarin var tbr
harikasın kardesım ellerıne yüregıne saglık calısmalarında zaten cok basarılısın ama ben yınede basarılar ve basarıların devamlı olsun diyorum cok tesekkür ederim kolay gelsin iyi calismalar...
slm çok güzel dj isimleri emeğinize sağlık rica etsem bir kaç tane DJ_ERDI isim yazabilirmisiniz (şimdiden çok teşekkür ediyorum başarılar dilerim
harikasın kardesım ellerıne yüregıne saglık calısmalarında zaten cok basarılısın ama ben yınede basarılar ve basarıların devamlı olsun diyorum cok tesekkür ederim kolay gelsin iyi calismalar...
COK COK COK TESEKKUR EDERIM ABLA ELIMDEN GELENI YAPIYORUM VALLAHA BEGENIYORSANIZ NE MUTLU BANA...
d_e_l_i_k_u_r_t, slmmm rica etsem bana DJ CANSU yazarmısını bir kaç çeşit ve renkte şimdiden rşklr yüreginize salık :thx:
slmm kolay gelsin ben SESSIZ~KARDELEN bir kac reng dönenlerden mumkunse simdiden cok tsk ederim kolay gelsin
slm kardes emegıne yüregine saglik calismaların ahrıka ALLAHIM yardmcın olsun senden rıcam bana ...yesıl renk ve beyaz renkte ...KONTTT ...4 ADET YAPARSAN SEVINIRIMM SIMDIKTEN COK TSKLRRRR
çok tskür ederim yüregine sağlık saol var ol

)) güzel olmuşşş
DJ CAN KARDES SIZLERLE RICA EDIYORUM SIMDIDEN COK TSK
d_e_l_i_k_u_r_t, çok teşekkür ederim canım kardeşim eline yüregine emegine salık yüregin dert görmesin :thx: Allaha emanet olun :harika:
d_e_l_i_k_u_r_t, çok teşekkür ederim canım kardeşim eline yüregine emegine salık yüregin dert görmesin :thx: Allaha emanet olun :harika:
Tesekkurler Abiii Sagolasın...
slm DJ EFE VE KRALLI SAATLE YAZARSANİZ ÇOK SEVİNİRİMM ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİMM
çokkkkkkkkkk tesekkür ederim emeyinize yüreyinize saglık
slm kardesımm ALLAHIM YARDI MICN OLSUN HEPSI HARIKAAAA HAKINI HELAL ET
selam delikurt senden bir isteğim olacak sana zahmet MEHMET, ELA, CEYLAN,
LEYLA, ERKAN ,bunları yazabilirsen çok sevinirim.. çalışmalrın gerçekten harika tebrik ediyorum ve iyi çalışmalar diliyorum... kolay gelsin...
DJ CAN KARDES SIZLERLE RICA EDIYORUM SIMDIDEN COK TSK