Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm ben aysegül esim icin dj okan66 istiyorum mümkünse simdiden cok tesekkürler emeyinize yüreyinize saglik
Merhaba abi hayirli aksamlar.. Senden bir ricam olacak rc etsem bana Dj Zümrüt Ile Ferdili Saatler Basladi yazabilirmisin?
Dj Prenses ile ferdili Saatler Basladi....
Dj Qayserili_Qiiz Canli Yayinda Sizlerle
Rc Etsem bu ucunu yaparmisin?
isom abi bana * Dj Miss Bela * yazarmisin kirmizi ve beyaz renklerde mumkunse.
slm bir kac tane *DJ SERKAN_NL ve C@RSI yazarsaniz sevinirim degisik renklerde ve canli olursa sevinirim simdiden emeginize saglik
slm arkadaşlar
bana güzel ve hareketli dj ismi yazma proğramı yada sitesi lazım yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar... :up:
emeginize saglik bende bir dj ismi rica etsem ???
DJ.HuuS3YiN Yapabilirseniz sevinirim
tesekkurler
slm....
dj onur
dj canatar
yazarmısnız tşk.ler.....
selam benim icin DJ NeFeS ve NeFeS yazarmisin bu sekilde arka plan olmasin saade olsun simdiden tsk ederim :up:
selam benim icin DJ NeFeS ve NeFeS yazarmisin bu sekilde arka plan olmasin saade olsun simdiden tsk ederim :up:
Merhaba birsey sormak istiyorum
http://s5.directupload.net/images/091019/tnzo4wcf.gif
bu yaziyi hangi program ile yazdiniz acap mumkunmu yazmanir tsk ederim
SWF TEKS PROGRAMIYLA YAPILIYOR ARKADASIM
Rica etsem banada DJ SELİN gif i yaparmısınız.Şimdiden çoookk teşekkür ederimmmmm....
İSTE DJ YAZISI SENIN OLSUN ADINDA ACILMIS BI SAYFAA AMAA BEN ISTEYELI YIL OLDU DAHA YAZILACAK DAHA YAZILACAKK((((((((HERGUN BAKMAKTAN GOZLERIM KÖR OLDU YEMINLEEEE :wallb:
SLM SİZDEN BİR RİCAM OLCAK DONEN SEKILDE DJ DELİYUREK YAZISI YAPARSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER
dj pyanist rica edecem tsk
emeğinize türeğinize sağlık benimde sizden dj yanlız ve dj artist istiyorum şimdiden teşekür ederim
selam gunaydin yabmis oldgunuz yazilar icin cok tsk ediyorum, bir ricam daha olcak, DJ kardelen ve Admin Senol yazarmiziniz degisik renklerde ve hareketli tsk
slm sızden rıcam olcak dj delıyürek yazısı rıca edcem yaparsanız bırkactane sevınırım sımdıden tskler
ESAD SIZLERLE ÖMER SIZLERLE ÖZKAN SIZLERLE 1 KAC CESİT YAZARMISINIZ SAYGILAR
selam bende isdiyorum dj kardelen
ve admin senol
degsik renklerde tsk ediyorum simdiden emegine saglik