Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ABLALARIN KRALICESIII SÜPERSIN ELINE YÜREGINE SAGLIKK
!!!! KISKANANLAR CATLASIN YAGCILARDA ISE BASLASIN!!!!!! :wallb: :lol:
burasi bir paylasim sitesi birileri birilerini kiskandirmak icin yapilmamis yurum yapilacaksa saygi cercevesinde yapilsin hem tema yapan arkadasimizida zor duruma dusurmemis oluruz yapilan paylasimlarada saygili olmak hepimizin gurevi
BY*ZALIMtsk ederim yorumun icin arkadasim.bizler herkesin emegine saygimiz vardir ustune alinan alinir vede saygimizi bozmayiz siz baska yorumcularin sozlerinede bakiyormusunuz sanirim bakiyorsunuz onlarada ayni tepki niz varmi????
BY*ZALIM, bu msji bi kac kisi anlar zalim her tema yapana saygimiz sonsuzdur merak etmeyin
merakmi ne meraki umrumda olmaz sadece burda yapilan paylasimlarda hem tema yapani hemde bu mesjlari okyan kisilerin huzuru kacmasin niyetiyle yazdim gunderme yapcaksan baska alan cok devam edceksen buyur ortam senin ne diyim
KARDELEN_NL, ben tartisma alani yapmaya calismiyorum sizin temaniza yapilan bir yorumun yanlis oldugunu yazdim ve gurduyum her yanlista arkdasca uyarmaya calisirim nike tikla tum mesajlarimi gurebilirsin atlama yapmam gurduyume yazarim hic merak etmeyin amac paylasimsa paylasim yapalim agiz tadimizi kacirmiyalim