Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

by_geveze

Stajyer

• Konuyu başlatan "by_geveze"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 23.03.2010, 00:43

acil index yardım lütfen

arkadaşlar ben yağan yağmur veya beyaz bir gül indexi istiyorum yalvarırım yardımcı olun banahiç biyerde bulamyorum şimdiden teşekkürler :wallb:

2

Tuesday, 23.03.2010, 00:49

Arkadaşım Doğru Yerdesin Zaten :S

Burdaki Başlıklara Tek Tek Bakarsan İstediğin Gibi Bir İndex Bulabileceğinden Eminim ;)

Ha Yok Sen İlla Beyaz Gül Olacak kırmızı Felan İstemem Dersen Beğendiğin İndexi Belirt İstediğin Resmide Ekle Mesajına Olmazsa Senin İçin Uyarlamaya Çalışalım Olmazmı ;)

by_geveze

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 23.03.2010, 00:58

araştırdım sitede ama bulamadım bi türlü istediğim indexi beyaz gül olacak veya yagan yamurlu bir index farketmez bitane beyaz gül konusunda istediğin bi beyaz gül resmini koyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Layla

Orta Düzey

• "Layla" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 23.03.2010, 01:13

niye kafani duvarlara vuruyorsun... :D

eger biri yapacak olursa, kendini mutlu gör... fakat acele olacagini pek sanmiyorum.

Ne ekersek onu biceriz, bakalim sen neler ekmissin
http://www.allaturkaa.de/orion/search.php?show_results=posts&search_author=by_geveze

by_geveze

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 23.03.2010, 01:23

haklısın ama ben bu konuda yeniyim yani index hazırlamayı bilmiyorum bekleriz

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 23.03.2010, 22:39

Re: acil index yardım lütfen

Alıntı sahibi ""by_geveze""

arkadaşlar ben yağan yağmur veya beyaz bir gül indexi istiyorum yalvarırım yardımcı olun banahiç biyerde bulamyorum şimdiden teşekkürler :wallb:
by geveze begenirsen radyona ekleyebilirsin yagmurlu beyaz gullu indeks GORMEK ICIN TIKLAYIN

by_geveze

Stajyer

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 24.03.2010, 01:41

çok teşekkür ederim güzel bir index ekledim sade beyaz gül nasıl yapabilirim peki biliyorum çok şey istiyorum ama yardımcı olrusanız sevinirm

gurbetci94

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 24.03.2010, 21:25

Alıntı sahibi ""by_geveze""

çok teşekkür ederim güzel bir index ekledim sade beyaz gül nasıl yapabilirim peki biliyorum çok şey istiyorum ama yardımcı olrusanız sevinirm
gule gule kullan sade gul resmini bana gonder sayfada nereye koymak istedigini yaz senin icin indekste ayarlarim birde istersen radyonun ismini yazarim