Alıntı sahibi ""Ferdi_07""
selam bende bir kaç tane dj ismi rica edicem Dj*FeRDi_07 Dj~KRaL~FeRDi Dj-TWEETY Dj HÜLYA (**Dj-TWEETY**) ((*Dj-TWEETY*)) Dj TWEETY OLANLAR SARI RENKTE OLSUN LÜTFEN diğerleri sarı kırmızı ve beyaz olursa iyi olur mümkünse her birinden 2-3 tane olursa sevinirim teşekkür ederim
Alıntı sahibi ""LİZZ""
slm bende kac kezz ıstedım ama hep boss dondumm))))ınss buseff ben de amacıma ualasabılırım ıns...LİZZ VE BENTANEM olacak.renker kırmızı beyaz mavi bide yeşil.bi kac tanesini yukarıdaki karadeniz ruzgarı fm yazıyor yaa ondan ıstıyorumm
)))sımdı kafama bısı yemeden kacım benn tsklerr
))ellerınıze saglıkk o maus tutan ellerınızz dert görmezz ınss
Alıntı sahibi ""melek-cebi""
çok sağol gerçekten ne desek azdır sana emeğine yüreğine sağlık ... Benim senden son isteğim olcak dahada istemiyeğim
Dj Melek
Meleğim Sizlerle
Melek
3 nüde hepsini tek tek farklı renklerde ve çalışmalarda olursa çok sevinirim biliyorum fazla oldum ama ne yapımdayanamıyorum biraz farklı renk ve çalışmalrda olursa çok iii olurr tekrardan kolay gelsin özellkle beyaz,gri,kırmızı,turuncu,mor,turkuaz,sarı,pembe hepsine bu renklerde yaparsınz çok mutlu olurum aşağı yukarı dalgalanan.harflerin hepsi tek tek yernde dönen.öne arkaya sallanan bunları uygularsanzda çok sevinirmm tekraradan sağolun kolay gelsin en kısa zamanda inş