Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
[Slm ben de DJ AKSAM GUNESİ'nin sarı renkte olanını istemistim ama arada karışmış sanırım. Tekrar istesem yazabilir misiniz??
onur abi rica etsem banada bilgisayarıma kayıt ederekde sonradan hani kalkar felan cooltext'in günlük yazıları gibi olmayan bi DJ DAMAR2010 yazarmısın cooltext'de yazıyorum ama radyoyu kapatınca gidiyor kaydet dememe rağmen
http://silamselenim.blogcu.com/ hareketli sekilde yazarsaniz çok sevnirim tskrlr simdeden
radyo lınkı yasak dj ısmı rıca edersen yazarımm..
MERHABA ONUR BEN AYSILA. SENDEN BİR İSTEGİM DAHA OLACAK. DJ C*_DAYI_C* YAZARMISIN KIRMIZI VE BEYAZ RENKLERDE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
cok tskler arkadasım ellerinize emeginize saglık çok güzel olmuş her biri
Merhaba, Bana 'Dj FIRTINA Dj Akasya 74 ~Karadeniz Rüzgari~Fm' yazabilirmisiniz Lütfen

(
simdiden tskler ederim...
selam dj ismi rica ediyorum
selam bende bir kaç tane dj ismi rica edicem Dj*FeRDi_07 Dj~KRaL~FeRDi Dj-TWEETY Dj-iNCi Dj İNCİ (**Dj-TWEETY**) ((*Dj-TWEETY*)) Dj-HÜLYA dj hülya Dj TWEETY OLANLAR SARI RENKTE OLSUN LÜTFEN diğerleri sarı kırmızı ve beyaz ve mavi olursa iyi olur mümkünse her birinden 2-3 tane olursa sevinirim teşekkür ederim
slm bir isteyim olacak mumkunse dadaskız deyısık renkte vede hareketli yazarmısınız sımdıden tskler olmasda canınz sag olsun