Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ellerine saglik mikail27, bi elestiride sana geliyor :cadi: dj bolumde golgeleeme yapmisin ama tavsiyem golge olani azcik daha opastyi dusurtcen oldugundan daha zarif goruncekdir eminim . guzel paylasim icinde tskelr
Her calisman bir öncekinden daha da güzellesiyor abisi helal diyorum ellerine ve yüregine saglik tebrikler ederim
buarada **RUYAMNUR** ALLAH senin canini almasin emi :lol: bende nerde bu gölge diye efil efil gölge ariyorum temada iyimi ona gölge demezler yaf yansima desene :lol:
Her calisman bir öncekinden daha da güzellesiyor abisi helal diyorum ellerine ve yüregine saglik tebrikler ederim
buarada **RUYAMNUR** ALLAH senin canini almasin emi bende nerde bu gölge diye efil efil gölge ariyorum temada iyimi ona gölge demezler yaf yansima desene
RÜyamnur özür dileyecek ne var ki bunda hepimizin basina gelebilir bende bazen baska bir prg aciyor ve bu photoshop niye hala acilmadi diye bekliyorum yani :lol:
kücük bir not: bir daha özür ve o üzgün smileyleri görürsem tavayi kafaya yersin ba demedi deme :lol: