harika calisma olmus yine ama bi elestiri geliyorrrrr :cadi: arkadaki kullanmis oldugun texture cok buyuk olmus eger azcik daha kuculseydi hos olurdu bence ve 2nci elestirim ise butonlardaki fontlarin sekli net olmamis(: istemiyerek diyorum ama dizayn muhtesem otesi renler artik fireworks yorumsuz yani flash ise harika ki muzik super olmus kim soyluyor merak ettim yazarsan sevinirim :blush2: harikadan oteye baska ne diyim ki ve ben hala bolumde muzik dinliyom):ellerine gozlerine saglik super
Tskler VERA ee Mahserin melegi ama pamuk prenses de olmazdiki hani yaparken banada dik dik bakmasindan huylandim ya :lol:
Tskler ayyüzlüm kardesim.
ve rüyamnur melegin korkusundan ben naptimi biliyormuyum yaf bu kadarinada sükür diyorum :lol: :lol:
Ve sarkiyi ekrem düzgünoglu yorumluyor son kahir isimli albümünden biliyorum sarkisi :lol:
ayyy cok tskelr *-*ASİKARDELEN*-*, ve BORAN55, hemencik indirip dinleyim super sarkiymis cunki): temda super ama sende korktugun melkeden niye tema yapiyon ki ):):
selam abi nasilsin her zamanki gibi temalarin muhtesem ama ISIKLARI cok aciyorsun fazla elektrik parasi gelmesin sakin abi gerci allaturkaada oda bedava abi ama temanda bir degisiklik gördümm abi o kanatli bayanin yerinde saga sola box ve dans eden bayan resmi yapsaydin süper olcakti gercekten amaaaaa abi sana diyom benim bu dizayni yapmam icin kac yil lazim sen onu biliyon abi neyse paylasimin icin tskürlerrrrr her zamanki gibi süpersin abi emegine yüregine sagliik hoscakal:::
tskler kartanesi yorumun ve begenin icin
tskler mikail abisi seninde yorumun ve begenin icin sen bu azimle yakin zamanda bizleri sollarsin bak demedi deme sonra :lol: