Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Site teması (edit)
kardeşleirm ben baya bir iyi site teması isityorum tamam burdada varda ama sizlerden en iyilerini sityorum ayrdım ederseniz seviirm güzel göz alıcı menüler yanda olan sağda ve solda birşey yaprsanız sevirim
ıstek temanı yapmak ıcın gonullu adayım kardesım radyo ısmı yazarsan vede dj ısmını yazarsan hemen yapayım sana temanı
lütfen bakin
hepimiz basliklari bu tür yazsak ne olur sence?
AGK okudunmu hic?
senin digerlerinden ayricaligin ne, senin isteklerin, sorunlarin paylasimlarin dahami önemli???
istegine gelince,
güzel ve hatasiz bir index yapmasi grafikleriyle birlikte 50-200 saat arasi sürer.
tabi grafikler ordan burdan calinti olmazsa.
sen 50 saatlikden degilde 200 saatlik bir emekten bahsediyorsun!
yaw asli yapmak istemiyosan yapma biz burda paylaşım siteisndeyiz öyle keyif faln yok burda yarım edeceksen et etmiyeceksne emtme ben sana çok meraklıydım zaten imin oalbilrisn zaten senin temalrın olmassa olams zaten
dj özgür sana teşekkrüler ben djlik yani remixleirmi sergilemek isitoyurm yani
=djahmetremix olursa seviirim
kolay glesin
site tema istiyorum
kardes bir tane ben siteme tema istiyorumm €FK@RLI die birsey olursa sevinirim
Bence birşeyler yapmak için emek lazım. İstiyorum falan tarzı muhabbetler olmamalı. Tabi burası bir paylaşım sitesi ama hazıra konma sitesi değil.
Bence ufaktan birseyler yapmaya çalış, burada paylaş, sonrada bu yaptıgın seyi geliştirmek için fikir al. Yine de yapamazsan başkaları geliştirip seninle paylaşır...
burada hazir birseyler asla talep edilemez ama böel bir talepte bulunursa istiyen yardim eder
birde güzel istiyormussun istemek yerine sen cabalasanda burdaki arkadaslaR? sana yardim etse daha iyi olmazmi..
hazira konmak yerine kendi emeklerinizi kullaniniz lütfen burasi ismarla birseyler istenen bir forum deil saygila.r.
bende bir tasarım istiyorum fakat güzel bir tasarım bulamadım burada lütfen bana yardımcı olurmusunuz ..!