Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cook yskrlr emegine saglik arkadas gercekten guzel olmus dj cadi

)
slm ellerine saglik olsun süper olmuş ama dj isim yüksek boyutu 70 olsa güzel olucak ATESBEY SIZLERLE SİMDİDEN TSKLER EDERİM
slm efebaki46 yazısı hazırlarmısınız şimdiden tes ederim
slm
mumkunse bana dj gül-46 yaparmisi,niz bi kac tane mor beyaz ve kirmizi renkten olursa sevinirim tskler simdiden
onur abi rica etsem banada bilgisayarıma kayıt ederekde sonradan hani kalkar felan cooltext'in günlük yazıları gibi olmayan bi DJ DAMAR2010 yazarmısın cooltext'de yazıyorum ama radyoyu kapatınca gidiyor kaydet dememe rağmen
****ONUR*****, :ileributon: onur banada bir tane Dj Damar2010 yazarmısın rica etsem :geributon:
http://silamselenim.blogcu.com/ hareketli sekilde yazarsaniz çok sevnirim tskrlr simdeden
kardeş benimde bi ricam olacak zahmet olmassa
boyut: 825x79
yazı rengi :gri italik
arka plan: gri siyah karışık bişey (mümkünse yoksa siyah)
yazı:
AVŞAROĞLU FM'E
HOŞ GELDİNİZ
şimdiden tşkr ederim
kolay gelsin beenimde bir ricam olacak .Yanip sönen,yada birkac afilli biseyler..
DJ BOSNAXX
DJ ÖZCAN
ATANURFM
YAZABİLİRMİSİNİZ.
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
slm arkadaşlarr DJ KRALL DJ ZEYTİN DJ ATMACA DJ EBRULİ DJ KAOS ÇOK ÇEŞİTLİ YAZABİLİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN TŞKÜR EDERİM YÜREGİNİZEW SAGLIKK
MERHABA ONUR BEN AYSILA. SENDEN BİR İSTEGİM DAHA OLACAK. DJ C*_DAYI_C* YAZARMISIN KIRMIZI VE BEYAZ RENKLERDE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
slm onur kardes sana zahmet banada bır kactane dj ısmı yazarmısn akcamismail akcam yasayanbilir rita bunlardan bır kactane desık renklerde ve gıflı olursa sevınrım sımdıktne ellerıne saglık
slm onur kardeşim bir isteğim olcak yeni radyomuza dj denizprensesi yazarmısın bi kaç şekil ve renkte
şimdiden çok tşkr ederim ellerin dert görmesin
slm onur çalışmalarının hepsi harika benim senden tekrar ricam olacak hepsini farklı renklerde farklı çalışmalarla yaparsan çok sevnirm kolay gelsinn
Dj Melek
Dj Melek Sizlerle ( Dönerek olursa değişimli )
Dj Melek ile Kanatlarının Altına Hoşgeldiniz ( Dönerek )
ASK_I_VIRANEYE HOŞGELDİNİZ
Dj Melek 61
sizden ricam Dj Kral Yada Mustafa Yazarsaniz Sevinirim
:blink1: slm bende bi kactane hazir tema var fcp yapmam gerekmis nasil olcak bu ONURRRR yardimci olursan sevinirimm;bu arada ben DJ TÜRKÜGÖZLÜM umarim dj isimlerimide görürsem sevinirim onur cokk sagg olllllllllllllllllllll :hiding: :up: