Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DJ_EFSANE YAZARMISIN BIRDE GULZADEFM BLOGCU.COM DİYE
mrhb lar bana dj findukkk yazarmisin ltfn
bende istiom tuncayy yazarmisin banada DJ GÜLÜM die tskler
:d040:
SLM BİRDE DJ OKAN SİZLERLE YAZARSANIZ SEVİNİRİM TŞK ETTİM ŞİMDİDEN
selam banada dj dinamitci ve dj kemal yaparmısınız şimdiden teşekürler
bende dj ısmı rıca etsem olurmu acaba bana da dj melek dj the class man dj esra dj damarcı dj seko dj arnavut bıde bu dj ısımlerını sızlerle olarakta yaza bılırmısınız bırde lıla fm hos geldınız bıkac degıısk sekılde yazarmısınız rıca etsem sımdıden kolay gelsın ellerınıze saglık kolay gelsın
bende dj ısmı rıca etsem olurmu acaba bana da dj melek dj the class man dj esra dj damarcı dj seko dj arnavut bıde bu dj ısımlerını sızlerle olarakta yaza bılırmısınız bırde lıla fm hos geldınız bıkac degıısk sekılde yazarmısınız rıca etsem sımdıden kolay gelsın ellerınıze saglık kolay gelsın :harika:bende dj ısmı rıca etsem olurmu acaba bana da dj melek dj the class man dj esra dj damarcı dj seko dj arnavut bıde bu dj ısımlerını sızlerle olarakta yaza bılırmısınız bırde lıla fm hos geldınız bıkac degıısk sekılde yazarmısınız rıca etsem sımdıden kolay gelsın ellerınıze saglık kolay gelsın :harika:
Gelişmiş editöre geç
süper olmus emeginize saglik
slm daliye yazarmısınız rica edebilirmiyim
simdiden tskrler
yukarda istegimi eksik yazdım
özürler
size zahmet,
DJ- ALİYE yazarmısınız hareketli vede kalplide yaparmısınız
pembeli morlu olabilirmi?
şimdiden tşkrlerr
DJ HAKAN ILE DAMAR SAATLERI yazarmisiniz ltf
usta rumeli saati diye yazi varya onun gibi yaparsaniz cooooooook sevinirim simdiden tesekkur ederim
slmmmmmm cesit cesit dj*papatya*67 yazarsaniz cok memnun kalirim simdenden tskler :sevgi:
banada bi kac cesit dj hazanyelim, dj sengül, ve zeybek serkan yazarsanız sevinirim şimdiden cok tsk
bende dj ısmı rıca etsem olurmu acaba bana da dj melek dj the class man dj esra dj damarcı dj seko dj arnavut bıde bu dj ısımlerını sızlerle olarakta yaza bılırmısınız bırde lıla fm hos geldınız bıkac degıısk sekılde yazarmısınız rıca etsem sımdıden kolay gelsın ellerınıze saglık kolay gelsın
:a176:
hasretimsin_fm dj k@r_tanesi birde €fsane rica edebilrimyim...şimdiden çok tskle :girl3: r
M E H M E T yzarmısınız size zahmet..
DOLUNAY yazaarsanızda çok seviniirm .. iyi çalışmalar
slm tuncay emegine saglik hepsi bir birinden guzel olmus bende istesem dj karakiz yazarmisin tskrlr
SLM EMEYINIZE SIMDIDEN TESKLER BENDE DADASKIZI ISTESEM MUMKUNMU DJ DADASKIZI BEYAZ SIYAH BIRDE KIRMIZI CEYLIN TSKLER SEVGILILER GUNUNUZ KUTLU OLSUN
selam bana gazianteplifm dj antepli_mehmet sizlerle yazarmisnbu ikisi bi arada olsun hareketli arka plan siyah oluyor ya bir kac tane yapmısısn yukarida onlar gibi .... bide laz gelini yazarsan sevinirim simdiden tskler kolaygelsinn