Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Taşınabilir Hardikste Arıza
Arkadaşın pc sine program yüklicektim böyle hataya verdi yardımcı olursanız sevinirim dosyalar silinmedi ama açılmıyor
Burdada dosyları açmak istiyorum böyle hataya veriyo arkadaşlar pc de virüs programı yoktu kendi pc de nod 32 le tarattım dosyaları açamıyor dosyalar silinmedi eminim hardiksin kullanım boyuta baktım hiç dosyam silinmemiş ancak arkadasın pc sine taktığımda böyle oldu onda da virüs programı yok ama nette yok yardımcı olursanız sevinirm
by tayfun,
Yükleme dosyalarının bulunduğu klasörün içindeki garip karakterlerin olduğu dosya isimlerin tümünü değiştir ondan sonra yükleme yap
silemediğin dosya uzantıları ve klasörleri Unlocker programı ile silebilirsin
Bazı bilgisayarlarda font eksikliğinden dolayı bu karakterler görünmüyor olabilir
dipnot:
Ancak kurduğun programları kurulum yaptığın bilgisayarlarda kullanabilrisin başka bilgisayarda çalıştıramazsın