Giriş yapmadınız.

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 22.01.2010, 20:59

Pc de Bazı Hatalara veriyor

Bu hata bilgisayarıma yeni format attım ve güncelleştirmek isterken böyle bir hataya veriyor Windows Update tıklıyınca böyle alıyor...

Bir diğer hatada böyle ilk defa başıma geliyor. Ne yapacam bende bilmiyorum

Birtane hata daha var onuda anlamış değilim kasadan dünden beri belli aralıkla ses geliyor cart curt diye kardeşim dün üstü çizilmiş bir cd koymustu ondan sonra böyle oldu kasanın tozlarını aldım ama hala ses gitmedi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Son olarakta bu hatayı alıyorum pc açılır açılmaz geliyo bu hata mesajı arkadaşlar

2

Friday, 22.01.2010, 23:04

by tayfun,

temp2.exe bir virüstür onuda silen tek virüs tarayıcı nod32 dir
virüslü bir brogram yüklersen o uyarı pc açılışında çıkar

yapman gereken

bilgisayarı baştan aşağıya virüs taramsından geçir ve bulduklarının hepsini sil silme işlemleri bittikten sonra
Windowsu güvenli kipte aç
Güvenli kipte
Sırasıyla
başlat/çalıştır
regedit yazın enter'a bas
Buradan
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MountPoints2
anahtarını bul
Buradan
MountPoints2 anahtarına sağ tıklayıp sil

WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve
WGA Bildirimleri nedir?

WGA, orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyararak, lisanlanmaları için çözüm sunan bir teknolojidir.

veya
temp2.exe virüsünden kaynaklanıyor olabilir taratıp silince tekrar dene olmazsa ozaman

kullanıcı hesaplarındaki guest hesaplarını silin sadece kendi kullanıcı adınız kalsın ve admnistratör yetkisi verin

veya tüm yetkileri iptal edin yani pc açılışta şifre istemeden açılsın anlamında

yine olmazsa son yapcağını işlem

format cd nizi takın normal işletim sitemi kurargibi kuruluma geçin

xp yi şimdi kur ekranı gelidiğinde enter leyin gelen ekranda f8 ile kabul edin

burasına dikkat yeni bir xp kurmadan windows u düzeltmek için Rye basın normal işletim sistemi yükleme yapargibi yüklemenin bitmesini bekleyin

merak etmeyin bu yaptığınız işlem daha önceki kurulan hiçbir programı pc nizden kaldırmaz sadece düzeltme ve hatalar varsa onları düzeltir

bitmesini bekleyin kurulum bitince sorun kalmıycaktır

dipnot:

bir virüs tarayıcı ile pc yi en iyi taratmanın yolu nete bağlı değilken veya en önemlisi güvenli kipte yapılanıdır bunu unutmayın

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 24.01.2010, 09:53

Teşekkür ederim beratcan hatalar kalktı o virüsü de sildim nod 32 le eywallah.....