by tayfun,
temp2.exe bir virüstür onuda silen tek virüs tarayıcı nod32 dir
virüslü bir brogram yüklersen o uyarı pc açılışında çıkar
yapman gereken
bilgisayarı baştan aşağıya virüs taramsından geçir ve bulduklarının hepsini sil silme işlemleri bittikten sonra
Windowsu güvenli kipte aç
Güvenli kipte
Sırasıyla
başlat/çalıştır
regedit yazın enter'a bas
Buradan
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MountPoints2
anahtarını bul
Buradan
MountPoints2 anahtarına sağ tıklayıp sil
WGA, orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyararak, lisanlanmaları için çözüm sunan bir teknolojidir.
veya
temp2.exe virüsünden kaynaklanıyor olabilir taratıp silince tekrar dene olmazsa ozaman
kullanıcı hesaplarındaki guest hesaplarını silin sadece kendi kullanıcı adınız kalsın ve admnistratör yetkisi verin
veya tüm yetkileri iptal edin yani pc açılışta şifre istemeden açılsın anlamında
yine olmazsa son yapcağını işlem
format cd nizi takın normal işletim sitemi kurargibi kuruluma geçin
xp yi şimdi kur ekranı gelidiğinde enter leyin gelen ekranda f8 ile kabul edin
burasına dikkat yeni bir xp kurmadan windows u düzeltmek için Rye basın normal işletim sistemi yükleme yapargibi yüklemenin bitmesini bekleyin
merak etmeyin bu yaptığınız işlem daha önceki kurulan hiçbir programı pc nizden kaldırmaz sadece düzeltme ve hatalar varsa onları düzeltir
bitmesini bekleyin kurulum bitince sorun kalmıycaktır
dipnot:
bir virüs tarayıcı ile pc yi en iyi taratmanın yolu nete bağlı değilken veya en önemlisi güvenli kipte yapılanıdır bunu unutmayın