Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""egelimmmmm""
merhaba ben pc yenı format atmısdım f52 yayın alırken yayını alıyorum ama no audıo mıkser dıye hata verıyor mıkser ve chat alanı acılmıyor aktıvesk felan da yukluyorum boyle bır sorun neden olabılır yardımcı olurmusunuz ?
Alıntı sahibi ""Elanver""
Slm arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim sorunum radyoda dinleyici olarak kaldığımda aradan bir süre geçtikten sonra şarkıları çok geriden takip etmeye başlıyorum arakadaşlar başka şarkı çalıyor derken bende bir önceki şarkı çalıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim birde ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...