Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

by tayfun

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "by tayfun"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 8.02.2009, 20:40

Vista gibi görünüyor Ama Xp

Arkadaslar ben bir pc de suna rasladım bilgisayarın programı wındows xp ama vista gibi herseyi hmn hmn aklıma su soru geldi temasını vista yapmıs olabilirmi diye ama ne kadar doğru bilemiyorum aranızda sorumu cevaplıayacak olanlar varmı

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 8.02.2009, 20:49

by tayfun, xp için vista teması var. Gördüğünüz pcde de sanırım vista teması yüklüdür. Ama pcyi çok ağırlaştırıyor xpde vista teması kullanmanızı tavsiye etmem.

oqus pokus

Moderatör

• "oqus pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 8.02.2009, 20:57

*Deniz*'e katılıyorum pc yi cok kasıyor. Tavsiye etmem bende.

EsPriTüeL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 8.02.2009, 21:08

bende onu kullanıyorum. :D vista skinler çok piyasada.

ama en iyisi bu. istiyosan indir kur. pc ne bi zararı olmaz. istediğin zamanda masa üstünden eski haline getirebilirsin.

normal xp temasından daha hızlı çalışır. nedeni xp temalarında açılışta,regeditte gereksiz yazılımların bunda çalışmaması :D 256 Ram olan pc de bile denedim. karar senin.

buradan indirebilirsin

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm

5

Sunday, 8.02.2009, 21:36

xp ye sonradan vista görünümlü olsun diye tema eklemesi olursa o pc kasar

yani tam olarak bütün işlevler vista görünümlü ikonlar vista ve ayarlar vista görünümlü olsun diyosanız

onun tek bi çözümü var kurarken vista görünümlü xp kurmaktır
ozaman hiçbir şeklide kasma olmaz xp yüklemiş olursunuz ama görüntü tamamıyle vistadır :up:

''Stylexp iso'' ----> nero ile en düşük hızda yazdırıp kurulum yapın artık vista görünümlü xp niz olur hem kasmazda

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 15.01.2010, 18:35

Alıntı sahibi ""EsPriTüeL""

bende onu kullanıyorum. :D vista skinler çok piyasada.

ama en iyisi bu. istiyosan indir kur. pc ne bi zararı olmaz. istediğin zamanda masa üstünden eski haline getirebilirsin.

normal xp temasından daha hızlı çalışır. nedeni xp temalarında açılışta,regeditte gereksiz yazılımların bunda çalışmaması :D 256 Ram olan pc de bile denedim. karar senin.

buradan indirebilirsin

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm

slm hayırlı akşamlar bu secenegin türkçesi veya almancası buluna bılırmı bır yardımcı olsanız memnun olacagım:)))
şimdiden tşklerimi ileterim saygılar......