Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SELAM KARDEŞ BEN SİZDEN YENİ VE DEİŞİK ŞEKLİLERDE BARAK BEYİ SİZLERLE YAZISI İSTEYECEKTİM MÜMKÜNSE RENK SEÇENEGİ VE ŞEKİLLER ÇOK OLUSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM ELİNİZE SAĞLIK VALLA SÜPERSİNİZ.....
bende dj zeyno sizlerle rica etsem üle dönen yazılı mümkünse :roll:
Selam. Emekleriniz için tekrr teşekkürler.Bir ricam daha olacak eğer mümkünse KIŞ GÜNEŞİM yazabilirmisiniz?
slm hayirli geceler benim ricam sizden DJ RESUL gifi ltf
simdiden tskler kolay gelsin
Slm Kolay gelSin Değişik ASYA yazıları rica edebilirmiyim şimdiden teşekkürler
Selam tekrar eğer İSMAİL diye dik olarak yukardan aşaıya açık sarı renkte yazarsanız çok sevinirim.Teşekkür ediyorum şimdiden.
arkadaşlar bana 2 tane mithat gifi rica edebilirmiyim gülüm gifi gibi olursa iyi olur şimdiden elinize emeginize saglık....
selam bır rıcam olacakk mumkunse

dj.SENINLE kırmızı ve gumus rengınde
şimdiden tsk ederımmm
abi ben sana bu nicklerin nasıl url sini aldın onu soracaktım söylersen sevinirim emegine sağlik çok güzel nickler var
ben bunları upload(url) sıtesı olarak
www.ww64.com
adresını kullanıyorum
benim acil ihtiyacım var hemen yapabilirmiyiz acaba ??
bende dj zeyno sizlerle rica etsem üle dönen yazılı mümkünse :roll:
çok teşekkürler

)
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
peki bunlari nasil yerletirecegiz
yardim lütfen
DJ €FSAN€ YAZARMISIN ONUR BEY KIRMIZI OLCAK