Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm sızden rıcam djasi kral yazızından bırkactane degisik vedegisik renklerde yazarsanız memnun olurum simdiden tesekkürler saygılarımla
Çok çok teşekkür ediyorum. Doğrusu istek yaparken çekinmiştim, baya çok geldi, umarım sizi çok yormamışızdır. Elinize emeginize sağlıkkk :h050: :thanks:
SELAM KARDEŞ BEN SİZDEN YENİ VE DEİŞİK ŞEKLİLERDE BARAK BEYİ SİZLERLE YAZISI İSTEYECEKTİM MÜMKÜNSE RENK SEÇENEGİ VE ŞEKİLLER ÇOK OLUSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM ELİNİZE SAĞLIK VALLA SÜPERSİNİZ.....
slmm kolay gelsin arkadasim DJ AGİR ABİ DJ RAMCO ADMİN İSA DOST KAPİSİ40 YAZARMİSİN SENDEN RİCA ETSEM SANA ZAHMET SİMDİDEN TSK EDERİM
Selam. Emekleriniz için tekrr teşekkürler.Bir ricam daha olacak eğer mümkünse KIŞ GÜNEŞİM yazabilirmisiniz?
CEMRE yazarmisin bikactanede CEMRE SİZLERLE yazarsaniz sevinirim
slm hayirli geceler benim ricam sizden DJ RESUL gifi ltf
simdiden tskler kolay gelsin
selam onur kardesim ya bunlar süper bende dayanamadım ..rica etsem banada mor ve deisik renklerde VERA yazarmısınız ? başında dj yazmasın şimdiden tşkler..
slm ben sizden dj ismi rica etsem dj isyankat ve dj kral ve dj misafir 38 dj gonul dj ayhan
saol sizlere hayirlis gunler dilerim
Selam tekrar eğer İSMAİL diye dik olarak yukardan aşaıya açık sarı renkte yazarsanız çok sevinirim.Teşekkür ediyorum şimdiden.
arkadaşlar bana 2 tane mithat gifi rica edebilirmiyim gülüm gifi gibi olursa iyi olur şimdiden elinize emeginize saglık....
selam bır rıcam olacakk mumkunse

dj.SENINLE kırmızı ve gumus rengınde
şimdiden tsk ederımmm
selam onur kardeşim rica etsem ZALİMFELEK cemre Bide cemre sizlerle yazmanizi rica edicektim
slm onur bey isteklerime cevap verdıgınız ıçin çok tskkürler ellerınize saglık çok güzelolmus basarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla :sevgi:
abi ben sana bu nicklerin nasıl url sini aldın onu soracaktım söylersen sevinirim emegine sağlik çok güzel nickler var